Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Şerif keşke geçseydin 11.3.1 e.
Artık seneye ios 12 yi beklersin
Coolstarın bulduğu apple0 açığı ios 12 beta 2 ile kapanmış şansına...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla büyük konuşmayayım stabil bir jb gelsin şimdi son jb im olabilir artık

Şerif keşke geçseydin 11.3.1 e.
Artık seneye ios 12 yi beklersin
Coolstarın bulduğu apple0 açığı ios 12 beta 2 ile kapanmış şansına...

Sağlık olsun hocam ben kendimi üzüceğime gider basar parayı yeniz cihaz alır keyfime bakarım rabbime şükür daima bir fırsat çıkarır karşıma benim hiççç sıkıntı yok

Sağlık olsun hocam ben kendimi üzüceğime gider basar parayı yeniz cihaz alır keyfime bakarım rabbime şükür daima bir fırsat çıkarır karşıma benim hiççç sıkıntı yok

ne oldu

Moderatör tarafından düzenlendi:

Yeni tweaklardan atarız sana artık :)

Yeni tweaklardan atarız sana artık

Merak etme 11.3.1 e çıkan tweak 11.1.1 e de destek verir nasılsa

Bir şey yok ömer jailbreak yaklaştı ya
Zamanında ben hava atdım ya onlara şimdide onlar beni linç girişiminde bulunuyorlar

Ne uğraşıyorsunuz falan fistan
Git bir internet cafeye , tak USB'yi 15 dk. Bitti... zaten ondan Sonra kim bilgisayara bakacak

JailbreakTR

Ah be moderatörün bizim ülkede internet cafelerdeki durumu bilsen uğramak istemezsin
Hep liseli ergen dolu cafeci bilgisayara kurmuş deepfreeze i program yüklemeye kalkarsın izin vermez birde bilmiş bilmiş cevap verirler hiç biriey bilmedikleri halde abi ne yapıcaksın itunesi ne işe yarar sanki vb internet cafelerin hali içler acısı liseli ergenlere lol pubg vb oynatarak para kazanma telaşındalar

Ah be moderatörün bizim ülkede internet cafelerdeki durumu bilsen uğramak istemezsin
Hep liseli ergen dolu cafeci bilgisayara kurmuş deepfreeze i program yüklemeye kalkarsın izin vermez birde bilmiş bilmiş cevap verirler hiç biriey bilmedikleri halde abi ne yapıcaksın itunesi ne işe yarar sanki vb internet cafelerin hali içler acısı liseli ergenlere lol pubg vb oynatarak para kazanma telaşındalar

Ooo hele bizim buradaki adamdaki olaya bak. Benim evde net yoktu 11.3.1 indirmek için nete gittim indirdim flaşa attım. Bir program kurmuş PC’ye flaşa atılan her 1 GB için ayrı bir ücret alıyordu. 2-3 tl ek ücret verdim adama boştan yere. Sen internet kafesin zaten işin bu. “İnternet”

Ooo hele bizim buradaki adamdaki olaya bak. Benim evde net yoktu 11.3.1 indirmek için nete gittim indirdim flaşa attım. Bir program kurmuş PC’ye flaşa atılan her 1 GB için ayrı bir ücret alıyordu. 2-3 tl ek ücret verdim adama boştan yere. Sen internet kafesin zaten işin bu. “İnternet”

Bak işte adilik bu ya
Resmen yolunucak kaz arıyorlar

Pwn20wnd den yeni twit

13a46db25401cae75ca713650fbe6670.png

Pwn20wnd den yeni twit

13a46db25401cae75ca713650fbe6670.png

Sanki biz bilmiyoruz o salak herifin dediğini
11.3.1 beta imzası kapanmışta artık imzalanmıycakmışta

Ulan düdük
Jailbreaki yayınlayın millet jb beklerken yaşlandı burda

Merhaba benim telefon sürümüm 11.3.1 de ama ğek anlamadığım için soruyorum beta 1 beta 2 vs gibi şeyler diyorsunuz beta kaçta olduğunu nasık anlarım

Merhaba benim telefon sürümüm 11.3.1 de ama ğek anlamadığım için soruyorum beta 1 beta 2 vs gibi şeyler diyorsunuz beta kaçta olduğunu nasık anlarım

Anlamıyorsan demekki betada değilsin

O yüzden hiç kurcalama devam beklemeye

Geri