Şerif keşke geçseydin 11.3.1 e.
Artık seneye ios 12 yi beklersin
Coolstarın bulduğu apple0 açığı ios 12 beta 2 ile kapanmış şansına...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bak bu konulardan anlarım iştebu konuda devam etmek isteyen varsa konu dışı bölümüne konu açson gerçekten.. Hem farklılık olur forumda![]()
Şerif keşke geçseydin 11.3.1 e.
Artık seneye ios 12 yi beklersin
Coolstarın bulduğu apple0 açığı ios 12 beta 2 ile kapanmış şansına...
ne olduSağlık olsun hocam ben kendimi üzüceğime gider basar parayı yeniz cihaz alır keyfime bakarım rabbime şükür daima bir fırsat çıkarır karşıma benim hiççç sıkıntı yok
Sağlık olsun hocam ben kendimi üzüceğime gider basar parayı yeniz cihaz alır keyfime bakarım rabbime şükür daima bir fırsat çıkarır karşıma benim hiççç sıkıntı yok
Yeni tweaklardan atarız sana artık
Ne uğraşıyorsunuz falan fistan
Git bir internet cafeye , tak USB'yi 15 dk. Bitti... zaten ondan Sonra kim bilgisayara bakacak
JailbreakTR
Ah be moderatörün bizim ülkede internet cafelerdeki durumu bilsen uğramak istemezsin
Hep liseli ergen dolu cafeci bilgisayara kurmuş deepfreeze i program yüklemeye kalkarsın izin vermez birde bilmiş bilmiş cevap verirler hiç biriey bilmedikleri halde abi ne yapıcaksın itunesi ne işe yarar sanki vb internet cafelerin hali içler acısı liseli ergenlere lol pubg vb oynatarak para kazanma telaşındalar
Ooo hele bizim buradaki adamdaki olaya bak. Benim evde net yoktu 11.3.1 indirmek için nete gittim indirdim flaşa attım. Bir program kurmuş PC’ye flaşa atılan her 1 GB için ayrı bir ücret alıyordu. 2-3 tl ek ücret verdim adama boştan yere. Sen internet kafesin zaten işin bu. “İnternet”
Pwn20wnd den yeni twit
![]()
Sanki biz bilmiyoruz o salak herifin dediğini
11.3.1 beta imzası kapanmışta artık imzalanmıycakmışta
Ulan düdük
Jailbreaki yayınlayın millet jb beklerken yaşlandı burda
Merhaba benim telefon sürümüm 11.3.1 de ama ğek anlamadığım için soruyorum beta 1 beta 2 vs gibi şeyler diyorsunuz beta kaçta olduğunu nasık anlarım
Zaten yorumlarında iyice dalga geçiyorlar herifle. Mesela :
![]()
Sürüm numarası 15e302 ise normal 11.3.1 desindir.Merhaba benim telefon sürümüm 11.3.1 de ama ğek anlamadığım için soruyorum beta 1 beta 2 vs gibi şeyler diyorsunuz beta kaçta olduğunu nasık anlarım
Zaten yorumlarında iyice dalga geçiyorlar herifle. Mesela :
![]()