Oynadığı oyunlarla ilgili birşeydir bence
Pubg yada fortnite ile ilgili olabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alav yu filmin deki adamın dediği gibi or??pi co??ğu
Oynadığı oyunlarla ilgili birşeydir bence
Pubg yada fortnite ile ilgili olabilir
bir gece ansızın gelecekArkadaşlar dün gece de çıkmadı bi gece kesin çıkacak hiç merak etmeyin
evet.ama extender programi var onunla vakti bittikde direk cihazdan imzaliyorsun pcya gerek yokmerhaba. konudan uzak ama merak ettigim birsey var hazir takip ediliyorken konu burada sorayim dedim. pangudan sonra jailbreak yapmadim telefon degisikligi yuzunden androide gecmistim. simdi son jb lerde haftada bir sertifika yenilememiz mi gerekiyor cydia impactorda oldugu gibi?
illa 4 olması gerkemez 32 bit sistemler en fazla 4 gb ram destekler geri kalan 64 bit 1 gb ram olsun 64 bit yapabilirRam 4gb üstündeyse 64 bit kurabilirsin
işlemciyle ramla alakası yok çak windows 10 64 bit keyfine bak hiçbir sıkıntı çıkarmazŞimdi baktım işlemci desteklerse 64 kurulabilir diyor ama ben kurulmayacağına eminim çünkü cihaz 2009 da alınmış ve o zaman 64 bit desteği olduğunu sanmam hatta 64 bit windows da ne zaman çıktı o zaman çıktığına bile emin değilim
tesekkur ederim cevap icin. peki ya hic sertifika bagimli olmayan jb geldi mi yaludan (yalu da dahil) sonra? jb surum guncellemeleri anlamindaevet.ama extender programi var onunla vakti bittikde direk cihazdan imzaliyorsun pcya gerek yok
Hayır 9.3.3 jailbreakten sonraki sürümlere hep bu şekilde geldi.tesekkur ederim cevap icin. peki ya hic sertifika bagimli olmayan jb geldi mi yaludan (yalu da dahil) sonra? jb surum guncellemeleri anlaminda
anladim tesekkurlerHayır 9.3.3 jailbreakten sonraki sürümlere hep bu şekilde geldi.
illa 4 olması gerkemez 32 bit sistemler en fazla 4 gb ram destekler geri kalan 64 bit 1 gb ram olsun 64 bit yapabilir
[automerge]1529663480[/automerge]
işlemciyle ramla alakası yok çak windows 10 64 bit keyfine bak hiçbir sıkıntı çıkarmaz
@batukerim Aynen dostum o şekilde ama 4gb altında ram varsa 64bitte çihaz iyice hantallaşır darboğaz yapar sürekli.Bizzat kendim test ettim bunu defalarca.Zatan bende 2. el alım satımla uğraşıyorum
Fature restore felan hiç uğraşma bir tweaks çıkar zaten telefonu temizlersin cydia eraser gibiEyvallah bak budur istediğim cevap bu akşam bir windows indirip kurayım benim laptop a sonra iosw dosyalarını filan hazırlıyayım jailbreak çıktığı gibi future restore yapayım
Saolasın
Burada da devreye ben gireyim :)Konuyu dağıtmak gibi olmasında
Bilgisayar bu
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Desteklemez sanırım neyse bir yerden buluruz inşallah 64 bit bir cihaz
Fature restore felan hiç uğraşma bir tweaks çıkar zaten telefonu temizlersin cydia eraser gibi
Burada da devreye ben gireyim :)
Hocam 32 bit bilgisayara 64 bit kurulur mu? Sorumuz bu değil mi?
Cevap: evet. Fakat bunu anlamanın en basit ve kolay yolu firmanın resmi (özellikle resmi diye belirtiyorum ki 3.şahıs sitelerinde x64 olarak driver görünebiliyor) sitesinden driverların versiyonuna bakmak.
Driver versiyonlarına ben kontrol ettim. Maalesef bir çoğu x64 için uyumsuz.Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.sende bakabilirsin, biraz aşağılarda zaten driverlar gözüne çarpar.
Kurulmaz mı peki? Hayır kurulur, ama kimse tavsiye etmez. Bilgisayar kasar, stabil çalışmaz vs. vs.
Bundan dolayı hiç elleme bence :) başka bir x64 pc bul :)
![]()
Pwn20wnd den yeni twit.