Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

merhaba. konudan uzak ama merak ettigim birsey var hazir takip ediliyorken konu burada sorayim dedim. pangudan sonra jailbreak yapmadim telefon degisikligi yuzunden androide gecmistim. simdi son jb lerde haftada bir sertifika yenilememiz mi gerekiyor cydia impactorda oldugu gibi?

merhaba. konudan uzak ama merak ettigim birsey var hazir takip ediliyorken konu burada sorayim dedim. pangudan sonra jailbreak yapmadim telefon degisikligi yuzunden androide gecmistim. simdi son jb lerde haftada bir sertifika yenilememiz mi gerekiyor cydia impactorda oldugu gibi?
evet.ama extender programi var onunla vakti bittikde direk cihazdan imzaliyorsun pcya gerek yok

Ram 4gb üstündeyse 64 bit kurabilirsin
illa 4 olması gerkemez 32 bit sistemler en fazla 4 gb ram destekler geri kalan 64 bit 1 gb ram olsun 64 bit yapabilir
[automerge]1529663480[/automerge]
Şimdi baktım işlemci desteklerse 64 kurulabilir diyor ama ben kurulmayacağına eminim çünkü cihaz 2009 da alınmış ve o zaman 64 bit desteği olduğunu sanmam hatta 64 bit windows da ne zaman çıktı o zaman çıktığına bile emin değilim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
işlemciyle ramla alakası yok çak windows 10 64 bit keyfine bak hiçbir sıkıntı çıkarmaz

@batukerim Aynen dostum o şekilde ama 4gb altında ram varsa 64bitte çihaz iyice hantallaşır darboğaz yapar sürekli.Bizzat kendim test ettim bunu defalarca.Zatan bende 2. el alım satımla uğraşıyorum

Bence biraz takip etmeyi bırakın ben Twitter bildirimlerini kapattım gelince görürsünüz zaten takip etmek süreci hızlandırmıyor :)

illa 4 olması gerkemez 32 bit sistemler en fazla 4 gb ram destekler geri kalan 64 bit 1 gb ram olsun 64 bit yapabilir
[automerge]1529663480[/automerge]

işlemciyle ramla alakası yok çak windows 10 64 bit keyfine bak hiçbir sıkıntı çıkarmaz

Eyvallah bak budur istediğim cevap bu akşam bir windows indirip kurayım benim laptop a sonra iosw dosyalarını filan hazırlıyayım jailbreak çıktığı gibi future restore yapayım

Saolasın

@batukerim Aynen dostum o şekilde ama 4gb altında ram varsa 64bitte çihaz iyice hantallaşır darboğaz yapar sürekli.Bizzat kendim test ettim bunu defalarca.Zatan bende 2. el alım satımla uğraşıyorum

Hacı kassın ya sanki autoCad mi kullancaz biz
Alttarafı bir future restore için yapacam bunu

Eyvallah bak budur istediğim cevap bu akşam bir windows indirip kurayım benim laptop a sonra iosw dosyalarını filan hazırlıyayım jailbreak çıktığı gibi future restore yapayım

Saolasın

Fature restore felan hiç uğraşma bir tweaks çıkar zaten telefonu temizlersin cydia eraser gibi

Konuyu dağıtmak gibi olmasında

Bilgisayar bu

Desteklemez sanırım neyse bir yerden buluruz inşallah 64 bit bir cihaz

Burada da devreye ben gireyim :)
Hocam 32 bit bilgisayara 64 bit kurulur mu? Sorumuz bu değil mi?
Cevap: evet. Fakat bunu anlamanın en basit ve kolay yolu firmanın resmi (özellikle resmi diye belirtiyorum ki 3.şahıs sitelerinde x64 olarak driver görünebiliyor) sitesinden driverların versiyonuna bakmak.
Driver versiyonlarına ben kontrol ettim. Maalesef bir çoğu x64 için uyumsuz. sende bakabilirsin, biraz aşağılarda zaten driverlar gözüne çarpar.
Kurulmaz mı peki? Hayır kurulur, ama kimse tavsiye etmez. Bilgisayar kasar, stabil çalışmaz vs. vs.
Bundan dolayı hiç elleme bence :) başka bir x64 pc bul :)

Fature restore felan hiç uğraşma bir tweaks çıkar zaten telefonu temizlersin cydia eraser gibi

Amacım temizlemek değilki üst sürüme geçmek çünkü 11.3.1 sürüm stabil sanırım ve

11.1.1 de kullandığım electradan sanırım bazen telefon donma yapıyor resetlemedende düzelmiyor neyse ya bakarız çaresine hele şu jailbreak çıksın sizler bir rahatlayında
Getisi çorap söküğü gibi gelir nasılsa

Burada da devreye ben gireyim :)
Hocam 32 bit bilgisayara 64 bit kurulur mu? Sorumuz bu değil mi?
Cevap: evet. Fakat bunu anlamanın en basit ve kolay yolu firmanın resmi (özellikle resmi diye belirtiyorum ki 3.şahıs sitelerinde x64 olarak driver görünebiliyor) sitesinden driverların versiyonuna bakmak.
Driver versiyonlarına ben kontrol ettim. Maalesef bir çoğu x64 için uyumsuz. sende bakabilirsin, biraz aşağılarda zaten driverlar gözüne çarpar.
Kurulmaz mı peki? Hayır kurulur, ama kimse tavsiye etmez. Bilgisayar kasar, stabil çalışmaz vs. vs.
Bundan dolayı hiç elleme bence :) başka bir x64 pc bul :)

Saolasın ya gerekirse bikgisayarı yenileriz hiç sorun değil eş dost aktaba bir yerden de buluruz
Yeterki jb çıkaın 11.3.1 e

Benimde pc 32 bit başka 64 bit pc bulupta future restore yaptım, ama dediğimdi anakart 64 bit desteklemiuorsa kurulmaz kurarken uyarı verir zaten

Arkadşalar bu konu jailbreak sohbet konusuyken 64 bit pc konusu olmuş :D

jailbreak e dönelim bence :D eğer pc konusunda muhabbet ederiz diyorsanız konu dışı bölümüne bir konu açalım ordan bu 64 bit konusuna devame delim ;)

Tamamdır arkadaşlar 32-64 bit sohbeti bitmiştir
Şimdi millet bize basıcak kalayı

Edit :

Derken uyarı gelmiş bile mıderatör den
🤪🤪🤪

bu konuda devam etmek isteyen varsa konu dışı bölümüne konu açson gerçekten.. Hem farklılık olur forumda ;)

0d47bf65d497a7d73695007be5899509.png

Pwn20wnd den yeni twit.

Şerif keşke geçseydin 11.3.1 e.
Artık seneye ios 12 yi beklersin
Coolstarın bulduğu apple0 açığı ios 12 beta 2 ile kapanmış şansına...

Geri