Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Hala aklımda bir deli soru var bu sitedeki ilk yöntem ile shsh kaydı almıştık. Sonradan başka bi yöntem çıkmıştı da koydeydim diye alamamistim. Acaba ilk yontemle aldığımız shsh kayıtları future restore ile işe yarayacak mi? Gerçekten çok merak ediyorum

Hala aklımda bir deli soru var bu sitedeki ilk yöntem ile shsh kaydı almıştık. Sonradan başka bi yöntem çıkmıştı da koydeydim diye alamamistim. Acaba ilk yontemle aldığımız shsh kayıtları future restore ile işe yarayacak mi? Gerçekten çok merak ediyorum

Cihazın 8 ve yukarısı değilse eskisi işe yarar ama yukarısı cihaz ise işe yaramıyabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

32 bit bilgisayarı 64 bit e yükseltmek mümkünmü
Bu donanımsal birşey değilmi cihaz desteklemezki eski bir laptop ve donanımı yetersiz kalacaktır hatta kurulmaz bile 64 bit bence

Çok fazla bilgim yok internetten biraz araştırın bence.

Çok fazla bilgim yok internetten biraz araştırın bence.

Şimdi baktım işlemci desteklerse 64 kurulabilir diyor ama ben kurulmayacağına eminim çünkü cihaz 2009 da alınmış ve o zaman 64 bit desteği olduğunu sanmam hatta 64 bit windows da ne zaman çıktı o zaman çıktığına bile emin değilim

Şimdi baktım işlemci desteklerse 64 kurulabilir diyor ama ben kurulmayacağına eminim çünkü cihaz 2009 da alınmış ve o zaman 64 bit desteği olduğunu sanmam hatta 64 bit windows da ne zaman çıktı o zaman çıktığına bile emin değilim

Ram 4gb üstündeyse 64 bit kurabilirsin

2009 ve 4 gb ram
Nerde 1-gb sa öpüpde başıma koyayım ben o bilgisayarı

4gb üstü ram varsa 64 bit yoksa 32 kuruluyor.Ram artırma şansın varsa arttırıp kurabilirsin yoksa başka şansın Yok:)

arkadaslar coolstarin surprizi ne untether ne jailbreakme nede electra1131 ile ilgili bir sey olmadigini soyledi pwn20wnd

Geri