Hala aklımda bir deli soru varbu sitedeki ilk yöntem ile shsh kaydı almıştık. Sonradan başka bi yöntem çıkmıştı da koydeydim diye alamamistim. Acaba ilk yontemle aldığımız shsh kayıtları future restore ile işe yarayacak mi? Gerçekten çok merak ediyorum
![]()
Çok fazla bilgim yok internetten biraz araştırın bence.32 bit bilgisayarı 64 bit e yükseltmek mümkünmü
Bu donanımsal birşey değilmi cihaz desteklemezki eski bir laptop ve donanımı yetersiz kalacaktır hatta kurulmaz bile 64 bit bence
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok fazla bilgim yok internetten biraz araştırın bence.
Cihazın 8 ve yukarısı değilse eskisi işe yarar ama yukarısı cihaz ise işe yaramıyabilir
Cihazım 8 maalesef
O zaman bekleyip deneyen oluraa ona göre hareket edeceksiniz umarım sorun olmaz da geçersiniz istediğinizde
Şimdi baktım işlemci desteklerse 64 kurulabilir diyor ama ben kurulmayacağına eminim çünkü cihaz 2009 da alınmış ve o zaman 64 bit desteği olduğunu sanmam hatta 64 bit windows da ne zaman çıktı o zaman çıktığına bile emin değilim
Ram 4gb üstündeyse 64 bit kurabilirsin
2009 ve 4 gb ram
Nerde 1-gb sa öpüpde başıma koyayım ben o bilgisayarı
İşlemci desteklemiyorsa 64 bit kurmanızın bi anlamı yok.. zaten kuramazsınız da![]()
arkadaslar coolstarin surprizi ne untether ne jailbreakme nede electra1131 ile ilgili bir sey olmadigini soyledi pwn20wnd
E süpriz neymiş o zaman
Konuyu dağıtmak gibi olmasında
Bilgisayar bu
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Desteklemez sanırım neyse bir yerden buluruz inşallah 64 bit bir cihaz
electra1131 ile birlikde onuda gorecegimizi soylediE süpriz neymiş o zaman
Süpriz 11.3.1 için jb yok iOS 12 yi bekleyin diyebilir![]()
ios 11.3.1 jailbreak için tvOS profilini silmemiz gerekecek mi?Bilgisayar’a girip sağ tık yapıp özellikler kısmında yazıyor.
JailbreakTR
ios 11.3.1 jailbreak için tvOS profilini silmemiz gerekecek mi?
Söveceğin olmayacak en iyisi onları şuan takip etmemek