Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Sağol tekrar bi yorum atmam.iphone’u 3 g ilk türkçe jailbreakı tr veren benim ingilizanahtari com aranızda kimler bilir bilmem tek dileğim üyeler bırakın dilediklerini yazsın.
Saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Herseyi anladim da burda yaptiklarinizdan bahsetmenizde ki amaci cozemedim? Ilk jb’i siz cikarmis gibi konusuyorsunuz burada ios jb veya yazilimi hakkinda cok bir bilgim yok uzun sure android kullandim vede burada yaptiklarinizi bu sekilde insanlarin gozune ben soyleyim boyleyim tarzi gostermek yerine bilgisi az olan kisilere neler yapmalari gerekli oldugu hakkinda bilgi vermek sizi daha iyi bir durusa sahip edecektir insanlarin gozunde. Kimse gecmiste ne yaptiginizi merak ettigini sanmiyorum sahsen ben etmiyorum burada bos yere tartisicak kimseninde oldugunu dusunmuyorum. Bu foruma katildigimdan beri argo,resmi olmayan ipa ve yanlis bilgilendirme disinda silinen hic bir mesaj oldugunu gormedim sahit olmadim yazdiginiz ya buraya dusmedi ya da forumda tartisma cikartmaya yonelik baska forumlarin oyunu oldugunu dusunurum yalnizca. Bende 2 gundur acik forum tum gun ve siz silindi diye yazdiginizda da acikti ne bir bildirim dustu ne de bir mesajinizi gordum ondan once burada kimseyi savunmak degil amacim veya kimseyi suclamak degil burada guzel hos sohbet altinda hep beraber bilgi paylasip Jb’yi bekliyoruz bir dahaki sefere daha anlayisli olucaginizi dusunuyorum 🙏🏻

Başka forum derken?siz beni ne sandınızki neyani başka forumdan gelipte ortamı karıştıracak birisimi? Yanılmışsın derim.Kolay gelsin

Reklamla işim olmaz ben konudaki foruma yıllar önce girmiştim. Şu an burası hariç x forumlara girişimde yok

Ben ne desem anlamicaksin 👍🏻 Herneyse sana iyi reklamlar 👍🏻
Reklamla işim olmaz ben konudaki foruma yıllar önce girmiştim. Şu an burası hariç x forumlara girişimde yok

Bence ortada tartışılacak bir konu yok karşılıklı ve kişisel sataşma şeklinde devam etmesin konu lütfen hep birlikte huzurlu bir sohbet ortamında olmak isteğimiz bizim için hepiniz kıymetli insanlarsınız anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

Popcorn safari kodi gibi uygulamalar yüklenebiliyor..
Gerçi ben 1 yıllık ipawind üyeliği aldım ama.
Yine de yapanlar var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, nedir bu popcorntime safari, kodi; ne işe yaralar? Aynı şekilde ipawind nedir, satın alsak ne gibi faydaları dokunur, müsait bir zamanınızda anlatabilir misiniz, teşekkürler.

Arkadaşlar ,

IOS 11.3.1 sürümünü kaçıranlar varsa ve Jailbreak yapmak istiyorlarsa bir an önce IOS 11.3.1 Beta 6 sürümüne geçsinler.

IOS 11.3.1 SHSH kayıtlarınızda varsa hemen o sürüme geçin.

SHSH kayıtlarınız Yoksa IOS 11.3.1 Beta 6 da kalabilirsiniz çünkü bu sürümde Jailbreak desteği var.

Beta olduğu içinde sürekli ekrana bildirim (Pop-up) gelecektir o anda
Vazgeç tıklamanız gerekiyor.

Bildirimi engellemek için Jailbreak yapıldıktan Sonra ona göre bir Tweak'de çıkabilir.

IOS 11.3.1 Beta 6 imzası halen açıktır.

JailbreakTR

Arkadaşlar ,

IOS 11.3.1 sürümünü kaçıranlar varsa ve Jailbreak yapmak istiyorlarsa bir an önce IOS 11.3.1 Beta 6 sürümüne geçsinler.

SHSH kayıtlarınız Yoksa IOS 11.3.1 Beta 6 da kalabilirsiniz çünkü bu sürümde Jailbreak desteği var.

Bildirimi engellemek için Jailbreak yapıldıktan Sonra ona göre bir Tweak'de çıkabilir.

JailbreakTR
hocam sen gecen gun bana betanin bir suresi var sonra mecbur gunelliyor dedin ama
[automerge]1529606474[/automerge]
Nasıl olmaz beta 6 yüklesem jailbreak olurmu tabi imza açıksa?

evet 11.3 beta 6 yuklersen jb yapa bilirsin

Arkadaşlar ,

JailbreakTR

Açıl olup Olduğunu Nasıl Anlarım Sabah Yüklesem

hocam sen gecen gun bana betanin bir suresi var sonra mecbur gunelliyor dedin ama
[automerge]1529606474[/automerge]
evet 11.3 beta 6 yuklersen jb yapa bilirsin

Başka çaren Yoksa yani SHSH kaydın Yoksa gittiği yere kadar betada kalabilirsin.

JailbreakTR

Geri