Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Aynen razıyız tabide coolstarın bi süprizi var electra ile beraber gelecek
[automerge]1529608740[/automerge]
Şimdi heyecan 2 katına çıktı gibi :)

0881aa8c037c9ea79a23e07d1cd8a29a.jpg

JailbreakTR

Untethered mi bak işte beni bile cezbetti valla untethered olacağını bilsem anında zıplarım 11.3.1 e ama inatla bekliycem ben bakalım pişman olıcakmıyım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam 11.3.1 sürümdeyim. Şuan bir sorun yok. Houdini’yi denedim. Remove ile program içinden kaldırdım ve telefonu sıfırladım. Electra gelince sorun çıkar mı? Çıkacaksa betaya bari geçeyim. Jailden olmayalım o kadar süredir bekliyoruz.

Hocam 11.3.1 sürümdeyim. Şuan bir sorun yok. Houdini’yi denedim. Remove ile program içinden kaldırdım ve telefonu sıfırladım. Electra gelince sorun çıkar mı? Çıkacaksa betaya bari geçeyim. Jailden olmayalım o kadar süredir bekliyoruz.

Hiç bir şey olmaz otur oturduğun yerde

JailbreakTR

SHSH kaydınız yoksa kalın sürümünüzde bence. Betanın ne olacağı belli olmaz

Coolstar un bir süprizi var gibi ekstra içimden bi ses öle diyo ama bakalım

BİR FİDAN BİN İNSAN

Birde süprizi 11.4 sürümüde jailbreak yaptık alın kullanın dese ne iyi olur dimi birde untethered olsa off yemede yanı da yat

İlerki zamanda Onuda çıkarır belki

JailbreakTR

Zaten o açıktan bahsettiler bir ara
Gelme ihtimali var ama bence untetherede olabilir ikisinden biri ama hangisi neyse nasılsa ben yararlanamıycam kaldım 11.1.1 de

Geri