Sizce bu süpriz untethered yada jaikbreakme olabilir mi ?
Aman hocam her hafta yüklemeyede razıyızSizce bu süpriz untethered yada jaikbreakme olabilir mi ?
Yorumlarda öyle diyorlar mükemmel olur untethered olursaSizce bu süpriz untethered yada jaikbreakme olabilir mi ?
Hocam 11.3.1 sürümdeyim. Şuan bir sorun yok. Houdini’yi denedim. Remove ile program içinden kaldırdım ve telefonu sıfırladım. Electra gelince sorun çıkar mı? Çıkacaksa betaya bari geçeyim. Jailden olmayalım o kadar süredir bekliyoruz.
SHSH kaydınız yoksa kalın sürümünüzde bence. Betanın ne olacağı belli olmazHocam 11.3.1 sürümdeyim. Şuan bir sorun yok. Houdini’yi denedim. Remove ile program içinden kaldırdım ve telefonu sıfırladım. Electra gelince sorun çıkar mı? Çıkacaksa betaya bari geçeyim. Jailden olmayalım o kadar süredir bekliyoruz.
Coolstar un bir süprizi var gibi ekstra içimden bi ses öle diyo ama bakalım
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Birde süprizi 11.4 sürümüde jailbreak yaptık alın kullanın dese ne iyi olur dimi birde untethered olsa off yemede yanı da yat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birde süprizi 11.4 sürümüde jailbreak yaptık alın kullanın dese ne iyi olur dimi birde untethered olsa off yemede yanı da yat
Valla isterim 11.4 e de çıkarsın jailbreak
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Bir söz vardı: Hayal kurana 1 cxxghhhhhfdfg
JailbreakTR
Bence süprizi jailbreak me olucak
İlerki zamanda Onuda çıkarır belki
JailbreakTR
İlerki zamanda Onuda çıkarır belki
JailbreakTR