Herseyi anladim da burda yaptiklarinizdan bahsetmenizde ki amaci cozemedim? Ilk jb’i siz cikarmis gibi konusuyorsunuz burada ios jb veya yazilimi hakkinda cok bir bilgim yok uzun sure android kullandim vede burada yaptiklarinizi bu sekilde insanlarin gozune ben soyleyim boyleyim tarzi gostermek yerine bilgisi az olan kisilere neler yapmalari gerekli oldugu hakkinda bilgi vermek sizi daha iyi bir durusa sahip edecektir insanlarin gozunde. Kimse gecmiste ne yaptiginizi merak ettigini sanmiyorum sahsen ben etmiyorum burada bos yere tartisicak kimseninde oldugunu dusunmuyorum. Bu foruma katildigimdan beri argo,resmi olmayan ipa ve yanlis bilgilendirme disinda silinen hic bir mesaj oldugunu gormedim sahit olmadim yazdiginiz ya buraya dusmedi ya da forumda tartisma cikartmaya yonelik baska forumlarin oyunu oldugunu dusunurum yalnizca. Bende 2 gundur acik forum tum gun ve siz silindi diye yazdiginizda da acikti ne bir bildirim dustu ne de bir mesajinizi gordum ondan once burada kimseyi savunmak degil amacim veya kimseyi suclamak degil burada guzel hos sohbet altinda hep beraber bilgi paylasip Jb’yi bekliyoruz bir dahaki sefere daha anlayisli olucaginizi dusunuyorumSağol tekrar bi yorum atmam.iphone’u 3 g ilk türkçe jailbreakı tr veren benim ingilizanahtari com aranızda kimler bilir bilmem tek dileğim üyeler bırakın dilediklerini yazsın.
Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi