Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Sanırım yeniden başlatıldığında jailbreak in kalıcı olduğunu söylüyor doğru anladım mı bilmiyorum

Sanırım yeniden başlatıldığında jailbreak in kalıcı olduğunu söylüyor doğru anladım mı bilmiyorum

hayır biz sürekli çalışıyoruz uğraşıyoruz aralıksız çalışıyorum diyor insanlarda orada love you falan filan yazmasını bekliyor kandırıyor yine zaman kazanıyorlar.

Yok hocam adam diyor ki gerektiği zaman jailbreak İ kapatabileceğiniz bir ayar ekleyeceğiz fakat bunu araç çıktıktan sonra güncelleme ile yapacağız korkmayın bu yayınlanmayı geciktirmeyecek diyor tam olarak bu :)

Yeni tweetler attı şimdi anlamlandırabildim yukarıdaki gibi :)

Yav zaman kazanıyor falan filan neyin zamanını kazanacaklar bitse yayınlarlar emin ol.Para istiyor olsalarda isterler zaten şuan araç bitmediği için tepkilerde çok olduğu için neden geciktiğini anlatmaya çalışıyor

Bu herifçi oğluda boş değilmiş be profiline baktımda noncereboot un yazılımcısıymış amcamız
3a8c16ab7b5fca69441e5f5b7f8da66e.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu herifçi oğluda boş değilmiş be profiline baktımda noncereboot un yazılımcısıymış amcamız
3a8c16ab7b5fca69441e5f5b7f8da66e.png

Hocam adamın tonla tweetini attık nonce bunun elinden çıkıyor boş adam değil

Hocam adamın tonla tweetini attık nonce bunun elinden çıkıyor boş adam değil

Hatta ben sana birşey diyeyim mi coolstardan daha başarılı belkide ama coolstar emmi baskın taraf sanırım

Nullpixel de kendi iphone una jb yüklemiş onu paylaştı. Keşke salsanız da bizde yüklesek kendimize gelsek 😬

Beyler burayı chat sayfasına çevirdiniz vallah...

Jailbreak sohbet odası dedik Coolstar'a nüfüz cüzdanı çıkardınız🤦‍♂️

JailbreakTR

Geri