Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

ona deseydin sal jb de nere gidersen git diyemedin mi 🤪🤪🤪🤪

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O adamla DM den konuştuğumun ss i atmıştım konuya hatırlıyor musun bilmiyorum öyle desek var ya sövmediği akrabamız kalmaz

O adamla DM den konuştuğumun ss i atmıştım konuya hatırlıyor musun bilmiyorum öyle desek var ya sövmediği akrabamız kalmaz

Kardeşim yüz vermeyin onlara yüz verirseniz tabiki öyle laflar yazar

Bak bu herifi tanırsınız

234b05b136c98ddd89d40fd3c31a6462.jpg

Herkese yapmadığını bırakmayan biri
Sırf banada böyle yaparsa diye bu adamdan çiğköfte aldım benden önceki ve sonrakilere neler yaptı ben ciddiyetimi bozmam samimi olmam banada yapsaydı ya ne olurdu hali ya o beni keserdi ya ben onu

Birşeymi hadi işine denyo der yoluma bakarım neden tüz vereyim ki

Valla yapamayacağı işse hiç yazmasın. Cidden düzenli ve programlı çalışan biri çıkarır. Yayınlar. Sürekli bunu şunu hallettik. Ertesi gün bu çıktı. Hepsini hallet. Yayınla. Arkadaşlar çalışıyoruz de, donate barı aç, işine bak.

Valla yapamayacağı işse hiç yazmasın. Cidden düzenli ve programlı çalışan biri çıkarır. Yayınlar. Sürekli bunu şunu hallettik. Ertesi gün bu çıktı. Hepsini hallet. Yayınla. Arkadaşlar çalışıyoruz de, donate barı aç, işine bak.

Olgunluk yaş ile olmuyor işte kişilikle oluyor
Senin söylediğin ne mantıklı ama adamın kişiliği demekki öyle değil hava atmayı seviyor insanları peşinden sürüklemeyi seviyor

Ya sürüklesin ben parasında pulunda değilim elbette paraya ihtiyacı var ama jaili yayınlamadan önce ekran kartım darboğaz yapıyor bi 400 dolar ateşleyin bakalım tabii programı istiyorsanız hehehe tavrı takınırsan kusura bakma sinirlenirim

Ya sürüklesin ben parasında pulunda değilim elbette paraya ihtiyacı var ama jaili yayınlamadan önce ekran kartım darboğaz yapıyor bi 400 dolar ateşleyin bakalım tabii programı istiyorsanız hehehe tavrı takınırsan kusura bakma sinirlenirim

Kişilik meselesi işte

Tasarım dediği ipa olarak atacağız uygulamanın görüntüsü son nokta demişti dün buna ama sildi tweeti beş dakika durmadı

Zaten o herifçi oğlu önceki electra nın tasarımını da yaptıydı
62cab3a4bffaba61acb9626f424d858a.png

İyi sızdırırsa hemen yayınlarlar zaten

Hiç öyle değil o iş işte dua edinde sızdırmasınlar sızdırırlarsa küsüyor bu herifler
Sonra geri dön diye coolstar a twit atarsınız

Yok ya nereye sızdırıyor bence tam bi araç yok ellerinde önce tasarım bitti diyo sonra siliyo bence zaman kazanıyorlar

Bunlar ne çeviriyor acaba ?

Ekli dosyalar

• 0911D8B3-728C-4E73-B5E6-1590815F00A9.png
    0911D8B3-728C-4E73-B5E6-1590815F00A9.png
    183.3 KB · Görüntüleme: 22
  • 5C8DA47F-87F0-4562-A7C0-19A2D30D8317.png
    5C8DA47F-87F0-4562-A7C0-19A2D30D8317.png
    197.1 KB · Görüntüleme: 21
Bence siz toplanıp bu i...neleri dövmeye gidin aga 🤪🤪🤪🤪🤪

Geri