yayınlayacak(mesela dedik)Bu adam her kimse bunu paylaşmış
0day açığı var mümkün olamazmı sizce ? Beta oldu şahsen houdini jb gibi hemen atlamam zaten, sisteme virüs gibi etkiler bırakmıştı.önceki zamanlardaki gibi bir exe üzerinden cihaza JB imaknı sunabilmek pek mümkün değil arkadaşlar..
Şayet yayınlarsa bile yüklemeyin
bunlar ne kadar çirkin görüntüler böyleYa senin yüzünden linç edicekler bizi![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunlar ne kadar çirkin görüntüler böyleJailbreak yapmasak mı arkadaşlar
![]()
Jailbreak çıksın bakarızNeyi var yahu ciğer kedi misalimi yoksa
Ciddi olamazsın değilmi ben çok seviyorum görüntüsünü
Jailbreak çıksın bakarıztelefonda nasıl duruyormuş
Güzel görünüyor hocam arkadaşları sakinleştirelim birazHadi hayırlısı inşallah çıksın bir an önce de sizin zevkinizede bakıcaz
Bu gece o çocuk bi şeyler yayınlarsa coolstar dan bi şeyi unutun ben size söyleyeyim direk küser hiç acımaz bağış filan dua edin beta meta yayınlamasın
ne diyor anlayan varmi? simdi paylasti
tesekkur ederim hocamKendime bile jailbreak lazım kişisel cihazlarıma bu proje kesinlikle durdurulmayacaktır veya gecikmeyecektir bu işi mümkün olduğunca çabuk yapmak için bütün gün çalışıyorum bu yüzden lütfen bana sürekli mesaj attıp spama boğmayın diyor.
Kendime bile jailbreak lazım kişisel cihazlarıma bu proje kesinlikle durdurulmayacaktır veya gecikmeyecektir bu işi mümkün olduğunca çabuk yapmak için bütün gün çalışıyorum bu yüzden lütfen bana sürekli mesaj attıp spama boğmayın diyor.
Coolstar Ömer’le Mersin’e balayına gitti masrafları ateşlerseniz çalışmalar devam eder diyorÖyle demiyor yalan konuşma
Uydurma be
diyorki coolstar işi bıraktı ben devam ediyorum bana da test cihazı lazım siz ordan 3-5 bişeyler ateşleyinde bende telefonla tableti yenileyeyim diyor
Tabiki şaka takılıyom ben
Coolstar Ömer’le Mersin’e balayına gitti masrafları ateşlerseniz çalışmalar devam eder diyor
Coolstar Ömer’le Mersin’e balayına gitti masrafları ateşlerseniz çalışmalar devam eder diyor
coolstar ah coolstar milletin diline düşürdün