Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Bu adam her kimse bunu paylaşmış

Ekli dosyalar

• E0D55116-E77A-4D15-8C6D-62F94CED284D.png
    E0D55116-E77A-4D15-8C6D-62F94CED284D.png
    592.1 KB · Görüntüleme: 53
önceki zamanlardaki gibi bir exe üzerinden cihaza JB imaknı sunabilmek pek mümkün değil arkadaşlar..

Şayet yayınlarsa bile yüklemeyin
0day açığı var mümkün olamazmı sizce ? Beta oldu şahsen houdini jb gibi hemen atlamam zaten, sisteme virüs gibi etkiler bırakmıştı.

O adamın eski tweetlerine bi göz gezdirin yahu adam panguyu etiketleyerek oyun yüklemem lazım jailbreak i yayınlayın demiş tamamen Fake bi şey yayınlarsa yüklemeyin

Jailbreaklılar Burdamı @serif61 abi .D
[automerge]1529324450[/automerge]
Ya senin yüzünden linç edicekler bizi
bbf0fe76ff37378873f2468303ee0494.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunlar ne kadar çirkin görüntüler böyle :camper: Jailbreak yapmasak mı arkadaşlar :sigara:

Ya cidden bu coolstar denen velet milletle afedersiniz billur geciyor baska birsey degil.ilk basta aglayip test cihazim yok deyip milletten parayi kopardi( daha once electra yi tum cihazlara nasil cikardin e mubarek).simdide ekran kartı yetmiyor diye aglamaya basladi.milletin caresizligini kullanip yine para koparacak cunku millet umudunu buna baglamis durumda.yap jbyi paylas herkeze sonra acarsin donateyi isteyen tesekkur etmek isteyen gelir bağış yapar.goren sanir sanki aciklari bulup exploiti de bunlar yayinliyor.

Bu pwnd20 denen baska bir veletde bugun jb full olarak hazir deyip yarin daha ypilmasi gerekenler var diyor ya resmen billur geçiyorlar.

Bekleyelim bakalim daha ne kadar oyalacaklar.

Bu gece o çocuk bi şeyler yayınlarsa coolstar dan bi şeyi unutun ben size söyleyeyim direk küser hiç acımaz bağış filan dua edin beta meta yayınlamasın

ne diyor anlayan varmi? simdi paylasti

Ekli dosyalar

• AE74E80C-FC6A-4010-A5D2-3CDFCD40CF56.jpeg
    AE74E80C-FC6A-4010-A5D2-3CDFCD40CF56.jpeg
    194.7 KB · Görüntüleme: 33
Bu gece o çocuk bi şeyler yayınlarsa coolstar dan bi şeyi unutun ben size söyleyeyim direk küser hiç acımaz bağış filan dua edin beta meta yayınlamasın

Yokya kimse bişey paylaşamaz sanmıyorum.Araç bitti ama stabil değil onun için paylaşamıyorlar bence ay sonuna kadar sonuçlanır

Kendime bile jailbreak lazım kişisel cihazlarıma bu proje kesinlikle durdurulmayacaktır veya gecikmeyecektir bu işi mümkün olduğunca çabuk yapmak için bütün gün çalışıyorum bu yüzden lütfen bana sürekli mesaj attıp spama boğmayın diyor.
tesekkur ederim hocam

Kendime bile jailbreak lazım kişisel cihazlarıma bu proje kesinlikle durdurulmayacaktır veya gecikmeyecektir bu işi mümkün olduğunca çabuk yapmak için bütün gün çalışıyorum bu yüzden lütfen bana sürekli mesaj attıp spama boğmayın diyor.

Öyle demiyor yalan konuşma
Uydurma be
diyorki coolstar işi bıraktı ben devam ediyorum bana da test cihazı lazım siz ordan 3-5 bişeyler ateşleyinde bende telefonla tableti yenileyeyim diyor

Tabiki şaka takılıyom ben

Öyle demiyor yalan konuşma
Uydurma be
diyorki coolstar işi bıraktı ben devam ediyorum bana da test cihazı lazım siz ordan 3-5 bişeyler ateşleyinde bende telefonla tableti yenileyeyim diyor

Tabiki şaka takılıyom ben

Coolstar Ömer’le Mersin’e balayına gitti masrafları ateşlerseniz çalışmalar devam eder diyor

Geri