Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Şöylede bişey var 400 dolar onlar için çerez parası.Çok büyük para gibi düşünmeyin buradaki kura bakıp.Türkiyeden birisi yapmış olsa jb aracı en az 300binlik olmadan paylaşmazdı :)

Şöylede bişey var 400 dolar onlar için çerez parası.Çok büyük para gibi düşünmeyin buradaki kura bakıp.Türkiyeden birisi yapmış olsa jb aracı en az 300binlik olmadan paylaşmazdı :)

Kardeşim sistem söyle adam toplanan bağışı ifşalamıyor ilk zamanda ifşaladı sonra bıraktı şimdi yardım isteyip herkesten 400 dolar almak var ve bir kişi atsa tamam toplandı diyip atmamak var olay bambaşka birşey anladın mı

[EDIT][/EDIT]
Kardeşim sistem söyle adam toplanan bağışı ifşalamıyor ilk zamanda ifşaladı sonra bıraktı şimdi yardım isteyip herkesten 400 dolar almak var ve bir kişi atsa tamam toplandı diyip atmamak var olay bambaşka birşey anladın mı

Demek istediğim şu hadi toplasın 50bin dolar hadi olsun 100bin dolar.Yine bunlar çok büyük para değil orada onu demek istedim.Direk Türkiye kuruyla çarpıp büyük para gibi düşünmeyin.Restoronda garson olsan 4 bin dolar kazanıyorsun ayda ordan hesap et :)

Bağışları hesaplamak bize birşey kazandırmaz. Güzel bir atasözümüz de var bununla ilgili bizim yapacağımız tek şey beklemek. Biz istiyoruz diye yayınlanmayacak sonuçta apple a para ödeyip alıyoruz ama ona güncelle sürümü nerede kaldı diyemiyoruz. Para ödemediğimiz halde beklediğimiz bir kişiye neden bu kadar sorumluluk yüklüyoruz.

Yav kafa buluyor ben de i3 6100 ve rx 480 donanımıyla sıfır kasma en yüksek ayarda overwatch, cs go, dota2 gibi oyunlar oynuyordum bilgisayarımı satmadan önce blizzard zaten optimizasyon sorunlu oyun yapmaz. Bu şerro ayak yapıyor oyun için donanımını yükseltecek aç gözlü. Oyun yerine kod yazmayı düşünse ya Eskiden öyle miydi adamlar futbol sahası büyüklüğünde 20 mb ramli bilgisayarlar ile kod yazıyordu. İşini yapsın yayınlasın şu jailbreaki bir daha kimse bunun yüzüne bakmaz zaten. Amma gerildim bu jailbreak beklemesi yüzünden.

Ufak ufak derken 10.000 doları bulucak zaten piyasadan topladığı
emoji16.png
emoji16.png
emoji16.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hak etmiyor mu sizce adam iOS i hackliyor ya ayrıca bilmiyorum burdan bağış yapan var mı millet 100$ bağış yapıyor bu kadar üstüne gitmiyor sakinlikte fayda var

Yav kafa buluyor ben de i3 6100 ve rx 480 donanımıyla sıfır kasma en yüksek ayarda overwatch, cs go, dota2 gibi oyunlar oynuyordum bilgisayarımı satmadan önce blizzard zaten optimizasyon sorunlu oyun yapmaz. Bu şerro ayak yapıyor oyun için donanımını yükseltecek aç gözlü. Oyun yerine kod yazmayı düşünse ya Eskiden öyle miydi adamlar futbol sahası büyüklüğünde 20 mb ramli bilgisayarlar ile kod yazıyordu. İşini yapsın yayınlasın şu jailbreaki bir daha kimse bunun yüzüne bakmaz zaten. Amma gerildim bu jailbreak beklemesi yüzünden.

Bu şerro kötü kedi şero mu

Hak etmiyor mu sizce adam iOS i hackliyor ya ayrıca bilmiyorum burdan bağış yapan var mı millet 100$ bağış yapıyor bu kadar üstüne gitmiyor sakinlikte fayda var

Ya hacı tamam bağış toplasın
Ama bunun yolu bumu sence yapsın jb i yayınlasın altına da donate linki yayınlasın vak ne bağış atanlar oluyor ama yayınlamadan ona para lazım buna para lazım şeklinde acındırarak para toplaması hoş olmuyor

Yap jb i yayınla bağış yapabilen zaten yapar benim şu an jailbreak e ihtiyacım yok ama yayınlamış olsa benim gibi ulan helal olsun buda benden diyen çok kişi olur ama bu şekilde bağış istediğinde ben kullanıyor bizi diye hissediyorum bu benim kendi fikrim siz başka düşünürsünü o ayrı mesele

Kimin umrunda senin gerilmen veya daha kötü depresyonlara girmen🤦‍♂️

Adam üniversite okuyor ve bir iki arkadaş bir araya gelmiş hem bilgisini genişletmek için hemde sonuç olumlu olursa biraz para kazanacak.

Sen veya ben Farketmez kim olursa olsun, ya bekleyeceğiz yada güncelleceğiz.

JailbreakTR

Ya çok güzel bi terim var da onu kullanıp ban yemek istemiyorum. Şu jail çıksın sürüm yükseltmeyeceğim daha. Gerçi çıkacağı da belli değil. Herif resmen horoz milleti tavuk gibi yoluyor. İhtiyacı varmış. Dünya donate topladı. Hala neyin peşinde. Ne olup bittiği belli değil. İstediği zaman yayınlar diyen arkadaşlar bu adam yüzünden sürüm düşürdü/yükseltti insanlar farkında olun.

Ya çok güzel bi terim var da onu kullanıp ban yemek istemiyorum. Şu jail çıksın sürüm yükseltmeyeceğim daha. Gerçi çıkacağı da belli değil. Herif resmen horoz milleti tavuk gibi yoluyor. İhtiyacı varmış. Dünya donate topladı. Hala neyin peşinde. Ne olup bittiği belli değil. İstediği zaman yayınlar diyen arkadaşlar bu adam yüzünden sürüm düşürdü/yükseltti insanlar farkında olun.

Kimse kimseye mecbur değil bağış yapmaya.

Bunu boşver yani varmı elinde başka bir Alternatif ? yok!

Beklemekten başka çare Yok ve başka bir Alternatif de Yok.

JailbreakTR

@serif61 hocam jailbreak çıktıktan sonra kimse bağış yapmaz 😂 olay çıkana kadar ha bak şöyle dese keşke 400 dolduğu anda salıcam ama işte ne isterse yapar açıkçası ipler onun elinde işi bilen o keşke biz olsaydık ama o 😂

@serif61 hocam jailbreak çıktıktan sonra kimse bağış yapmaz olay çıkana kadar ha bak şöyle dese keşke 400 dolduğu anda salıcam ama işte ne isterse yapar açıkçası ipler onun elinde işi bilen o keşke biz olsaydık ama o

Çok haklısınız sitenin ödemeleri geldi ama bağış yapan yok
Arada anasayfanın en altlarına inerseniz memnun oluruz

JailbreakTR

Son düzenleme:
@serif61 hocam jailbreak çıktıktan sonra kimse bağış yapmaz olay çıkana kadar ha bak şöyle dese keşke 400 dolduğu anda salıcam ama işte ne isterse yapar açıkçası ipler onun elinde işi bilen o keşke biz olsaydık ama o

Yapar emin ol bak hocam biz senelerdir bu jailbreak işlerindeyiz ve emin ol biz türkler hariç
Herkes emeğin hakkını veriyor eskiden de bu şekilde yapanlar oldu yaptı jailbreaki donate butonu koydu ve dünya kadar bağış topladılar o olay biz türklerde öyle işim görüldü nasılsa daha neden bağış yapayım
Amaannnn

Coolstar da türk olabilir baksana o kafayla düşünüyor yayınlayana kadar toplayayım yoksa kimse bağış atmaz bana

Yapar emin ol bak hocam biz senelerdir bu jailbreak işlerindeyiz ve emin ol biz türkler hariç
Herkes emeğin hakkını veriyor eskiden de bu şekilde yapanlar oldu yaptı jailbreaki donate butonu koydu ve dünya kadar bağış topladılar o olay biz türklerde öyle işim görüldü nasılsa daha neden bağış yapayım
Amaannnn

Coolstar da türk olabilir baksana o kafayla düşünüyor yayınlayana kadar toplayayım yoksa kimse bağış atmaz bana

Türk değildi ama Ömer’le evlenince kütük Kastamonu oldu diye biliyorum

Biz zaten farkındayız ama yapacak birşey yok bu aşamada sürüm düşürmek/yükseltmek tamamen tercih meselesi öneride bulunuldu yükseltmeyen arkadaşlarda oldu. Biz sizin tarafınızdayız yanlış anlamayın elimizde olsa şuan yayınlarız ama maalesef bize bağlı değil. Burada sinirlerin bozulup arkadaşların agresifleşmesi bizi üzüyor.

Biz zaten farkındayız ama yapacak birşey yok bu aşamada sürüm düşürmek/yükseltmek tamamen tercih meselesi öneride bulunuldu yükseltmeyen arkadaşlarda oldu. Biz sizin tarafınızdayız yanlış anlamayın elimizde olsa şuan yayınlarız ama maalesef bize bağlı değil. Burada sinirlerin bozulup arkadaşların agresifleşmesi bizi üzüyor.
Sinirlerimiz bozuluyor ve bozulması normal. Yaptık beyler diye ikide bir twit atıyor. Herkes umutlanıyor. Sonra gene aynı terane.

Merak ediyorum bu coolstar 11.2.1 JB için bu kadar uğraştırmışmıydı?
Ben o zamanlar burada olmadığım için merak ediyorum.

11.2.1 için jailbreak hiç çıkmadı ki...

11.1.2 sürümünü yazmak istedi sanırım arkadaş
[automerge]1529323568[/automerge]

Başkan şu imzayı değiştir her seferinde elmada kaldım sanıyorum :D :D

Geri