Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

BekpQc

Dev hesabı istiyor şeytan jailbreake bas diyor ama bi sıkıntı çıkar şimdi :D

Dünkü açıklamalara bakılırsa araç neredeyse bitmişti, Ian Beer açığın %50 daha başarılı olduğu söyledi ama açıkta çok fazla değişiklik yok. Araca eklemesi ve testler çok uzun sürmeyecektir. Başka bir durum yoksa eğer ben 1 hafta içinde jailbreak’e kavuşacağımızı düşünüyorum

JailbreakTR
Yani yardım ricalarim 1 hafta sonra başlayacak demek oluyor 😄

İnsanlarla dalga geçiyor bizden sizden zengin bu.
[automerge]1529314329[/automerge]
400$ cık isteyecek :D
[automerge]1529314105[/automerge]

Yav sanki ne bilgimiz var satıyorsa satsın.Bizim kokuşmuş resimlerimize mi kaldılar :)
Geliştirmek amaçlı veri akışı oluyordur, nasıl root atınca arkaplanda veri akışı oluyorsa... Androidde güvenlik duvarından rootu engellemiştim custom romda.

Bu adamı öldürmek gerek sürekli acındırıp duruyor

Ekli dosyalar

• 2275E12F-65A5-4F19-B190-C59C4AB7127B.png
    2275E12F-65A5-4F19-B190-C59C4AB7127B.png
    369.3 KB · Görüntüleme: 41
Valla bu işten hiçbirşey anlamadım biri çıkıyo bu iş tamam sadece yayınlaması kaldı diğeri çıkıyo yok kavga etti ekip bi kaç gün daha sürer diğeri çıkıyo lan bear daha güvenli bi exploit paylaştı onu beklicez biri çıkıyo yok ekran kartım desteklemedi falan fıstık ne enteresan bi dünya bu jb dünyası:)) hani hazırdı bu jb:))

Allahım sana çok şükür bu stresi bana yaşatmadığın için
ben ne kahrolurdum yükseltmiş olsaydım sürümü iyikide yükseltmemişim yoksa bu adi herifin yüzünden stres sahibi olurdum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Resmi donate barı açmadı ya durun bakalım adam sorununu anlatıyor azıcık sabırlı olun :)
Siz istiyorsunuz ki her tweeti jailbreak ile ilgili olsun adamın kişisel hesabında

Resmi donate barı açmadı ya durun bakalım adam sorununu anlatıyor azıcık sabırlı olun :)
Siz istiyorsunuz ki her tweeti jailbreak ile ilgili olsun adamın kişisel hesabında

Coolstarın sitesinde 11.3.1 için donate var zaten isteyen ordan atar.Ama bu kesin ekstra bağış kovalayacak :)

Ben jailbreak çıkarıcam diye beklerken desemki
Bilgisayarımın ekran kartı da çok yetersiz yükseltmem gerek sen ne düşünürsün

Ben söyliyeyim bu herifçi oğlu yolucak kaz belledi bizi diye düşünürsün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen öyle, biraz daha bekleyelim adam para lazım demedi ki sadece sorununu anlattı yani

Valla ben jailbreak yapıyor olsam Twitter hesabımı her türlü tweet için kullanırım kişisel hesabım ya bekleyenlere göre mi seçicem tweetlerimi Electra team diye bi resmi hesap var zaten

Geri