![]()
Dev hesabı istiyor şeytan jailbreake bas diyor ama bi sıkıntı çıkar şimdi![]()
Değişme falan oluyormu birde ipawindden yükledim imzalı illa bi dev hesap gereklimiBu araç ile yapabileceğiniz tek şey ssh bağlamtısıyla dosyaları görüntülemek
JailbreakTR
Değişme falan oluyormu birde ipawindden yükledim imzalı illa bi dev hesap gereklimi
Yani yardım ricalarim 1 hafta sonra başlayacak demek oluyorDünkü açıklamalara bakılırsa araç neredeyse bitmişti, Ian Beer açığın %50 daha başarılı olduğu söyledi ama açıkta çok fazla değişiklik yok. Araca eklemesi ve testler çok uzun sürmeyecektir. Başka bir durum yoksa eğer ben 1 hafta içinde jailbreak’e kavuşacağımızı düşünüyorum
JailbreakTR
Coolstardan cacık olmaz jailbreakla bilgilerimizi kime satıyor acaba ? Apple’da satabilir ?Ekran kartı darboğaz yapıyormuş para isteyecek bu coolstar yine![]()
400$ cık isteyecekBencede para isteyeceklerdir
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Yav sanki ne bilgimiz var satıyorsa satsın.Bizim kokuşmuş resimlerimize mi kaldılar :)Coolstardan cacık olmaz jailbreakla bilgilerimizi kime satıyor acaba ? Apple’da satabilir ?
Geliştirmek amaçlı veri akışı oluyordur, nasıl root atınca arkaplanda veri akışı oluyorsa... Androidde güvenlik duvarından rootu engellemiştim custom romda.400$ cık isteyecek
[automerge]1529314105[/automerge]
Yav sanki ne bilgimiz var satıyorsa satsın.Bizim kokuşmuş resimlerimize mi kaldılar :)
Resmi donate barı açmadı ya durun bakalım adam sorununu anlatıyor azıcık sabırlı olun :)
Siz istiyorsunuz ki her tweeti jailbreak ile ilgili olsun adamın kişisel hesabında
Resmi donate barı açmadı ya durun bakalım adam sorununu anlatıyor azıcık sabırlı olun :)
Siz istiyorsunuz ki her tweeti jailbreak ile ilgili olsun adamın kişisel hesabında
Yani yardım ricalarim 1 hafta sonra başlayacak demek oluyor![]()
Hemen atalım bi 1000$ aşağısı kesmezBence coolstar oyun oynarken bilgisayarı kasıyo el atmak gerek
BİR FİDAN BİN İNSAN![]()
Hemen atalım bi 1000$ aşağısı kesmez![]()