özet olarak böyle aynenshsh2, ipsw, sep, baseband vs. bunların hepsi aynı klasörde olacak. yönetici olarak komut istemini açacaksın. cd klasorunyolu komutu ile o klasöre geçeceksin futurerestore.exe bla bla bla kodunu çalıştıracaksın işte
hocam yapiyorumda simdide bu sorun geldi bi yardim etsen tesekkur ederimKanka gokmen abinin videosunu izle işte adam anlatmış ne güzel
Yoruldum abi anlatacam diye sizin işte zor muş he.özet olarak böyle aynen
bu arada FutureRestore konusunu burda daha fazla uzatmayalım.. Sorunu olan varsa o konuya yazabilir
ilgili konuya yazabilir misin? ordan devam edelimhocam yapiyorumda simdide bu sorun geldi bi yardim etsen tesekkur ederim
sadece link paylaşılacak kankaJailbreak tamam mı yani şimdi?
Ne zaman yayınlayacaklar acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
moruk adamlar 2 güne paylaşacak boşver dev account işiniGeliştirici hesabı olanlar şu an yapabiliyormuş. Öyle bir söylenti mi var?
moruk adamlar 2 güne paylaşacak boşver dev account işini![]()
moruk adamlar 2 güne paylaşacak boşver dev account işini![]()
Ahahaha hiç güleceğim yoktuSen kullanıyorsun değilmi şu an
Senin hatun sana kıyak yapıp betayı denemen için sana vermiştir kesin
@gokmenecer Hocam olaylar bir özetlesen fena olmaz.Twittirde acayip bir yoğunluk var hepsi birbirine yazıyor :)
Aynen hocam@gokmenecer Hocam olaylar bir özetlesen fena olmaz.Twittirde acayip bir yoğunluk var hepsi birbirine yazıyor :)
Başladı buda triplere
biraz işim var şu anda.. onları halledeyim bi özet geçicem@gokmenecer Hocam olaylar bir özetlesen fena olmaz.Twittirde acayip bir yoğunluk var hepsi birbirine yazıyor :)