Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Ben geçenlerde yazmıştım bir sürü ipalar çıkar karşımıza ama bizim işimize yaramaz..
sabır ile gerçek Jailbreak i bekle

JailbreakTR
evet hocam dogru soyluyorsunuz hepinize tesekkur ederim :) ama ben ipanin ne ise
yaradigini sordum o kadar.coolstar hepimizi savastiriyor :)

evet hocam dogru soyluyorsunuz hepinize tesekkur ederim ama ben ipanin ne ise

Olur insanız hepimiz sağlık olsun kırmaya gerek yok sadece bekelemekten bunalmış olabilir herkes sabredin herkes kazanan olucak bu bekleyiş sonunda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kanserin her türlüsü zor Allah yardımcıları olsun
Rahmetli Annemde kanser hastasıydı

Başın sağolsun dostum yeni gördüm.Bizde bu kanser illetiyle yakın zamanda tanıştık neyse ki atlattık.Nasıl bir his olduğunu iyi bilirim.Allah kalanlara uzun sağlıklı ömür versin.

Son düzenleme:
evet hocam dogru soyluyorsunuz hepinize tesekkur ederim :) ama ben ipanin ne ise

Yarım yamalık İpa işte... zaten gerçek sağlam bir araç olsa hiç sormana gerek anında Konusu açılır ve sağlıklı bir jb yaparsın

JailbreakTR

Anasını satim elalem pire gibi çalışıyor valla , coolstarın takıldığı yeri çözen var ,exploit yayınlayan var he heyy😂😂 bende dün pazardan 2 kilo soğana 10 lira verdim ona yanıyorum, hadi iyi bayramlar 😂

Bu akşam JB gelecek ve halka sunulacak ve bizde çatır çatır tweak yüklicez.
İçime doğdu nedense
Aha buraya yazıyorum!!

Bu akşam JB gelecek ve halka sunulacak ve bizde çatır çatır tweak yüklicez.
İçime doğdu nedense
Aha buraya yazıyorum!!

Bizde inşallah diyelim ozaman

Arkadaşlar kardeşler hepinizden Allah razı olsun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah hasta olanlara şifa dertlilere deva ölmüşlerimize de rahmet eylesin hepiniz sağolun bir kez daha bir aile olduğumuzu hatırlattınız burda bana sevdiği kanserden vefat eden kardeşim unutma rabbim sevdiği kullarını yanına erken alırmış hiç üzülme sakın rabbim sevdiği kullarının arasına katsın senin sevdiğini sana da sabırlar ihsan eylesin dilerim tekrar birlikte olucaksınız inşallah öbür alemde

Herkes ten konuyu dağıttığımız için özür diliyorum
Gelelim asıl konuya yarın bayram herkesin bayramını kutluyorum dilerim en kısa sürede jailbreak çıkar da çifte bayram edersiniz
Saygı sevgi ile

Başın sağolsun kardeşim.

Arkadaşlar kardeşler hepinizden Allah razı olsun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah hasta olanlara şifa dertlilere deva ölmüşlerimize de rahmet eylesin hepiniz sağolun bir kez daha bir aile olduğumuzu hatırlattınız burda bana sevdiği kanserden vefat eden kardeşim unutma rabbim sevdiği kullarını yanına erken alırmış hiç üzülme sakın rabbim sevdiği kullarının arasına katsın senin sevdiğini sana da sabırlar ihsan eylesin dilerim tekrar birlikte olucaksınız inşallah öbür alemde

Herkes ten konuyu dağıttığımız için özür diliyorum
Gelelim asıl konuya yarın bayram herkesin bayramını kutluyorum dilerim en kısa sürede jailbreak çıkar da çifte bayram edersiniz
Saygı sevgi ile

S.a hayırlı bayramlar kardeşim başın saolsun allah mekanını cennete eylesin geride kalanlara allah sabırlar ihsan eylesin

Coolstar ya uyuyo yada bize bi sürpriz hazırlıyor bir gündür tweet atmadı inşallah uyumuyodur 😂😂 uyuyorsa bayram bayram kulakları çınlar duy bizim coolstar hanım

Coolstar ya uyuyo yada bize bi sürpriz hazırlıyor bir gündür tweet atmadı inşallah uyumuyodur uyuyorsa bayram bayram kulakları çınlar duy bizim coolstar hanım

Lütfen coolstar yengemizi rahatsız etmeyin
Kendisi ömer in manitası bizim de dünya ahiret bacımız olur

Bu ne demek istemis?

0d41dd841bf1ea6cd69fa32863c0f66b.png

Coolstarı Sultanahmet Camiinde gördüm

Bayram namazındaydı evet
Önümde saf tutmuştu
Adam namazda bile integer ları hesaplıyordu
O derece jailbreakle bozmuş
Bende cuma için sözleştim birazdan buluşup cumaya geçicez ama belki gelemem diyordu
Bizim çocuklar jailbreak bekliyorlar benden diye

Geri