Arabaya acımasam basıcam rootuAyıpsın karşim :d eski customculardan kim kaldı yemişim jb sini yemişim cydiasını bizim dağ gibi rootumuz var.
[automerge]1528914521[/automerge]
Hem dev accountda istemiyor. Afgsgsshjdjd

Arabaya acımasam basıcam rootuAyıpsın karşim :d eski customculardan kim kaldı yemişim jb sini yemişim cydiasını bizim dağ gibi rootumuz var.
[automerge]1528914521[/automerge]
Hem dev accountda istemiyor. Afgsgsshjdjd
Carbridge den oldukee noldu şimdi 11.1.2 den 11.3.1 e aptal gibi güncellediğimle kaldım mı yani
Güncel haberleri burdan öğrenin
![]()
VFS expoit ve IOS 11 - 11.3.1 arası
JailbreakTR
Bileydim o kadar çile çekip 11.3.1’e geçmezdim, kalırdım 11.2.5’te![]()
Ben hep kalıyorum bir tane iPhone 6 var bende 9.3.4 JB yok bu sürüme ama gelir bir gün
JailbreakTR
Aynen rekabet iyidir.İyi iyi, bir yandan Houdini, Osiris, Electra rekabet iyidir.
Yok hocamSadece iPhone x için JB çıkartmaz herhalde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dün de yayında aynı konuyu konuştukHocam adamın bi hayatı var :) jailbreak gibi bi görevi yok ki adamın sürekli bizim için oturup çalışacak hali yok ama bence yarın kritik gün yarın akşama doğru bi gelişme yaşanabilir
ios 11.3.1 geçişler kapalı, ben şuan 11.3.1 deyim sırf i6 ya iphone x teması için bekliyorum, sadece ios 11 e özeldi sanırımŞöyle bi haber vereyim LiberiOS manuel tweak yükleyebildiğimiz jailbreak üzerinde son çalışmalarını yapıyormuş bugün gelebilirmiş o gelince electra dan önce kullanabiliriz houdini gibi semi olmayacaj
[automerge]1528966262[/automerge]
Futurerestore de geliyor çıkmış test ediyormuş betadakiler takip etsin bu adamı electra takımında açıkladığı anda yükleyip 11.3.1 geçsinler çok sürmez akşama gelir gibi
O normal geçişler kapalı bu futurerestore kullanılan geçiş imzalar açıkta olsa kapalı da geçiş yapılıyorios 11.3.1 geçişler kapalı, ben şuan 11.3.1 deyim sırf i6 ya iphone x teması için bekliyorum, sadece ios 11 e özeldi sanırım
FR ile yapılabilecek. aracı bekliyoruz şu andaios 11.3.1 geçişler kapalı, ben şuan 11.3.1 deyim sırf i6 ya iphone x teması için bekliyorum, sadece ios 11 e özeldi sanırım
Şöyle bi haber vereyim LiberiOS manuel tweak yükleyebildiğimiz jailbreak üzerinde son çalışmalarını yapıyormuş bugün gelebilirmiş o gelince electra dan önce kullanabiliriz houdini gibi semi olmayacaj
Dostum bu jailbreak ile ilgili değil bu örneğin 11.3.1 geçememiş ama kaydını almış Kişiler jailbreak gelecek sürüme düşürebilecekler hemde kapalı imzalardaMerhabalar bende iPhoneX var iOS 11.3.1 de bekliyorum dfu ile itunesdan restore yaptım elimde ssh kaydı falan hic bisey yok ben jb yapabilecekmiyim![]()
Evet yapabilirsiniz, sadece sıfırlama için Future Restore’u kullanamazsınızMerhabalar bende iPhoneX var iOS 11.3.1 de bekliyorum dfu ile itunesdan restore yaptım elimde ssh kaydı falan hic bisey yok ben jb yapabilecekmiyim![]()