Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Bunu paylaşma amacını anlamadım.. En azından bi açıklama yazabilirsin neden yazdığına dair..
:-) dev account 99 dolar değil miydi bende niye 279 tl gözüküyor :-) yoksa baika birşeyin mi fiyatı
[automerge]1528785458[/automerge]
Konuya uygun değil ama size güzel haberim var. Apple tr uzmanı ile görüştüm.
Eren :Bakmış olduğunuz fiyat doğru. Developer programının ABD fiyatı 67 dolar civarı
Eren :Apple kuru da günlük kurdan yani 4 küsürden değil 3 küsürden hesaplanıyor
Eren :Bu nedenle fiyatı o şekilde görüyorsunuz.
Satın almayı düşünenlere duyurulur :-)

Son düzenleme:
:-) dev account 99 dolar değil miydi bende niye 279 tl gözüküyor :-) yoksa baika birşeyin mi fiyatı
[automerge]1528785458[/automerge]
Konuya uygun değil ama size güzel haberim var. Apple tr uzmanı ile görüştüm.
Eren :Bakmış olduğunuz fiyat doğru. Developer programının ABD fiyatı 67 dolar civarı
Eren :Apple kuru da günlük kurdan yani 4 küsürden değil 3 küsürden hesaplanıyor
Eren :Bu nedenle fiyatı o şekilde görüyorsunuz.
Satın almayı düşünenlere duyurulur :-)
bu güzel haber.. ama inşallah daha güzel haber buna gerek kalmayacak bir jailbreak in yakında gelecek olması :D

Arkadaslar jb yaptiktan sonra herhangi bir tweak yukledigimde elmada kaldiginda son yuklenilen tweaki silmek icin veya yuklu tweaklari silmek icin bir cozum varmi? Boyle bir jb kaybetmistim restore atmak durumunda kalmistim bunuda kaybetmek istemiyorum

Arkadaslar jb yaptiktan sonra herhangi bir tweak yukledigimde elmada kaldiginda son yuklenilen tweaki silmek icin veya yuklu tweaklari silmek icin bir cozum varmi? Boyle bir jb kaybetmistim restore atmak durumunda kalmistim bunuda kaybetmek istemiyorum

Elmada kalırsan kurtuluşun yok ama cihaz açılırsa safe modda açıp son yüklediğini silebilirsin

Bu durumun oluşmaması için forumda tavsiye edilen tweakler dışında tweak yüklememeni tavsiye ederim.
Uyumluluğu denenmemiş tweakler bu soruna yol açabilir. o yüzden forumdaki tweak kısmını takip etmeyi unutma ;)

Bu durumun oluşmaması için forumda tavsiye edilen tweakler dışında tweak yüklememeni tavsiye ederim.
Uyumluluğu denenmemiş tweakler bu soruna yol açabilir. o yüzden forumdaki tweak kısmını takip etmeyi unutma ;)

Dev account?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne gülüyosun hayırdır bilader senin üzülmen lazım jb geliyor dev account?

Ne üzülücem kardeş
Çok şükür rabbimize halimden çok memnunum
Ramazan bayramıda geliyor
Future restore çıkınca geçicem ios11.3.1 e
Vurucam kırbacı vurucam kırbacı

Dev account

Ne üzülücem kardeş
Çok şükür rabbimize halimden çok memnunum
Ramazan bayramıda geliyor
Future restore çıkınca geçicem ios11.3.1 e
Vurucam kırbacı vurucam kırbacı

Dev account

FaceID yi özlersen ekran görüntüsü atarım :P

Ne özliycem vallahi bende face id kapalı şu an
5f2da00cbe019b55ff68fdb0a8a70102.png

Kullanmıyom ki
Bence touch id daha güzeldi face id yi sevemedim ben hiç

Ne özliycem vallahi bende face id kapalı şu an
5f2da00cbe019b55ff68fdb0a8a70102.png

Kullanmıyom ki
Bence touch id daha güzeldi face id yi sevemedim ben hiç

Kusura bakmayın ama o nasıl bi kafadır.
İnsan telefonun en güzel özelliğini kullanmaz mı?

JailbreakTR

@serif61 hakkaten iPhoneX olup da FaceID kullanmamak çok aşırı tuhaf geldi bana :D

Ayrıca FR A11 işlemcili cihazlar için şu anda sakıncalı, sadece FaceID belirtildi şimdiye kadar ama beraberinde hangi sorunlar oluşacak belli değil henüz ;)

1-2 gün diyemem henüz.. Çalışmalar var ama unutmayalım ki Ian Beer henüz dev hesabı gerektirmeyen exploit paylaşmadı.
Onu paylaşırsa bence 1-2 gün içinde gelebilir, ama paylaşmazsa mecburen paylaşılana kadar bekleyeceğz

@serif61 hakkaten iPhoneX olup da FaceID kullanmamak çok aşırı tuhaf geldi bana :D

Ayrıca FR A11 işlemcili cihazlar için şu anda sakıncalı, sadece FaceID belirtildi şimdiye kadar ama beraberinde hangi sorunlar oluşacak belli değil henüz ;)

Ya her yeri sorun olsa ne olur geçmem olur biter 11.3.1 e bende zaten jailbreak var

Geri