Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Bu JB yapmaz sadece LibMobileDevice ile uğraşır..
Kendisi Almandir..

Evasion IOS 7.0 - 7.0.6'da katkısı olmuştu.

JailbreakTR

Köklü Jailbreak takınlarımda daima var olan biri ve 11.2X sürümüne jailbrek yaptığı iddia edilen takım içerisinde eğer haber doğru ise
11.3.1 de gelir yakında izle ve gör

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pwn20wnd diyor ki Bypass ile ilgili hatalar var ve yeni Bypass uygulandiginda 11.2.6 dan farkli olmayacak(demekki sorun Bypassda beyler bu ne oluyor bende anlamadim acikcasi bilen var mi ?)

Adamınız bu

e4401be6a31ced98a530a6245033269e.png

Güzel olan ne biliyormusunuz
Şu anda jailbreak için uğraşan büyük bir kitle oluştu
Eskiden bir gurup vardı onun haricinde kimse yoktu ona mecburduk şimdi herkes bir yerden saldırıyor mutlaka birileri başarıcak

HİÇ SANMIYORUM 11.3.1 ÇIKACAĞINI BU ARALAR . ÖNCELİK KESİNLİKLE 11.2.1. SÜRÜMÜ YÜKSELTTİRİYORLAR SIRF

Güzel olan ne biliyormusunuz
Şu anda jailbreak için uğraşan büyük bir kitle oluştu
Eskiden bir gurup vardı onun haricinde kimse yoktu ona mecburduk şimdi herkes bir yerden saldırıyor mutlaka birileri başarıcak

Kardeş ne sandın hepsiyle konuştuk ben oraya dev account yazmsam kimse yapmazdı

Coolstar’ın daha önceki açıklamasında 11.2.x için Electra’yı çalıştırması kolay demişti tek lazım olan açık. En azından geliştirici hesabı isteyen açık elinde olduğu için 11.2.x için jailbreak yapımı kolay olacak.

Ancak 11.2.x için erken çıkma söz konusu değil, ikiside aynı anda çıkacaktır.
11.3.1’e ısarla geçilmesi tavsiye edildi/ettik bu sürüm daha performanslı ve stabil. Biraz daha sabır ile jailbreak yakındır.

JailbreakTR

Cep telefonlarında sinyal gücü gösterim konusunda geleneksel metod, sinyal gücünün bar adı verilen çubuklar ya da daireler ile ifade edilmesi.
Bu çubukların 4 tanesinin de dolu olmasının ya da sadece birinin dolu olmasının ne ifade ettiği ise tam bir belirsizlik diyebiliriz. Ancak sinyal gücünü takip etip, telefonunuzun ne kadar çektiğini takip etmenin daha kolay bir yolu var.
Yaptığımız haberlerde, sizlerden gelen istekler dolayısıyla hazırladığımız bu rehber ile sadece aşağıda yer alan 5 adımı takip ederek iPhone’unuzun sinyal gücünü sayısal olarak ifade etmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler ise şöyle:
1. Telefon uygulamasını açın
2. Klavye kısmına gelip, *3001#12345#* , kodunu giriin ve arama yapın.
4.png

3. Field Test moduna gireceksiniz. Bu ekranda sol üstte yer alan sinyal barına dokunup, barın yok olup yerini sayılara bırakmasını sağlayın.
6.png

4. Daha sonra telefonunuzun Açma/kapatma/Uyutma/Uyandırma tuşuna basılı tutarak telefonu kapatma ekranının çıkmasını bekleyin.
5. Kapatma ekranından çıkmak için Ana Ekran tuşuna basılı tutun. İşleminiz tamamlanmıştır.
Eğer çıkan sayısal değerlerden memnun kalmazsanız, geri dönmek için tek yapmanız gereken ise herhangi bir ekranda sinyal kısmında yer alan sayılara dokunmak.
@whofeedisid bunu denesene
Denedim bunu internette de bu yazıyordu olmadı yada ben yapamadım.

Ben bunu kullanıyorum
6bc4976657d7d0063166550edc660e89.jpg

Hava durumu widget i de html kodunu bir siteden hazır alıp widget haline getirmiştim

En son iOS 9’da görmüştüm ve kullanmıştım.
iOS 11 için de var mı diye merak ediyorum?
Çok beğendiğim bir tweak ilk işim bunu kurmak olacak.
e15197931ea9625b746f2df90867f9a1.png

Evet sonunda 11.3.1 de ajilbreak yapıldı. Ama Cydia şu anda sorunlu sandbox dan dolayı. o sorun da giderildiğinde yayınlanacaktır.

Evet sonunda 11.3.1 de ajilbreak yapıldı. Ama Cydia şu anda sorunlu sandbox dan dolayı. o sorun da giderildiğinde yayınlanacaktır.

Diğer açığa gerek kalmadı mı şuan anlayamadım.Diğer açık gelmeden olmaz deniyordu..Ne düşünüyorsunuz artık bitti gibi mi?

Apple Developer Program - Membership for one year

Üyelik Ürünü
  • Adet Adet1
  • Model Fiyatı:279,00 TL.

Geri