Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

chechra1n 0.9.8.1 çıkmış iPhone 5s olan arkadaşlar 0.9.8 versiyonunda hata veriyordu bu sürümde düzeltmişler mi kontrol eder misiniz?

Arkadaşlar yeni İPhone11 Pro Max telefon ilk kurulumda 13.3.1 sürümüne güncelleme yapmak istiyor. nasıl İptal edilebilir. Uncover 13.3 e kadar. Güncelleme yaparsam sıkıntı olacak.
[automerge]1583857101[/automerge]
Arkadaşlar yeni İPhone11 Pro Max telefon ilk kurulumda 13.3.1 sürümüne güncelleme yapmak istiyor. nasıl İptal edilebilir. Uncover 13.3 e kadar. Güncelleme yaparsam sıkıntı olacak.
Arkadaşlar yeni bir telefon olarak ayarlayınca güncellemeden kurtuldum. Eski telefon yedeğini atmak istiyorsanız güncelleme istiyor. Yani 7plus telefonumdaki bilgileri alamadım. Bakıcaz artık.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bayadır düşünüyordum jb olayını telefonumun garantisi yarın bitiyor iphone 8 ios13.3.1 jailbreaki checkra1n den yapacağım ama galiba onun farkı bir yönü varmış çok bilmiyorum bir diğer sorum ise jb li cihaza nasıl güncelleme yapacağım bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim
[automerge]1584293894[/automerge]
Arkadaşlar ben bayadır düşünüyordum jb olayını telefonumun garantisi yarın bitiyor iphone 8 ios13.3.1 jailbreaki checkra1n den yapacağım ama galiba onun farkı bir yönü varmış çok bilmiyorum bir diğer sorum ise jb li cihaza nasıl güncelleme yapacağım bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim
Ek olarak bir sorun çıkar mı güncelleme yaparsam yoksa jb silinir mi falan filan

[automerge]1584293894[/automerge]

Ek olarak bir sorun çıkar mı güncelleme yaparsam yoksa jb silinir mi falan filan
checkra1n pc ile oluyor macos veya windows ile yapmanın yolları var.
güncelleme yapcaksan jb i restore yapıp itunes ile güncelleyebilirsin sonra destek varsa güncellediğin sürüme yine yapabilirsin jb.

checkra1n pc ile oluyor macos veya windows ile yapmanın yolları var.
güncelleme yapcaksan jb i restore yapıp itunes ile güncelleyebilirsin sonra destek varsa güncellediğin sürüme yine yapabilirsin jb.
Hocam teşekkür ederim cevabın için bir sorum daha var semi tethered denilen olay ne oluyor yani bir farkı var mı

Merhaba arkadaşlar foruma yeni geldim iPhone 6 12.4.4 sürümü var carbridge için jailbreak yapmak istedim ama zjailbreak haricinde olan jailbreak yapamadım windows PC var ama onla olanıda yapamadım zjailbreak 662277 koduyla fulledim fakat cydia a ya repo ekleyemiyorum napıcam ben ya

İyi aksamlar 6S+ checkra1n 13.3.1 jailbreak kullaniyorum fakat cydia ya repo ekliyorum cydiadan cikis yapiyorum geri giris yaptigimda repo yerinde olmuyor bu sorunu iki büyük repoda yaşıyorum acaba guvenilir olmadigi icin otomatikmi kaldiriyor yoksa bunda flame veya *****lerinin bir parmagi varmi aydinlatirsaniz sevinirim..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafından düzenlendi:
Evet biliyorum baska care yok ama onceden böyle olmuyordu hiç silinmiyordu repolar fakat son zamanlarda böyle olmaya başladı

Evet biliyorum baska care yok ama onceden böyle olmuyordu hiç silinmiyordu repolar fakat son zamanlarda böyle olmaya başladı

Forum olarak crack repo ve tweak paylaşımlarına izin vermediğimizi, oluşacak sorunlarda destek vermeyip uyarı verdiğimizi ve gerekirse forumdan uzaklaştırma yaptığımızı biliyorsun değilmi.

Hayir bilmiyorum :) burayi sadece soru sormak için kullanıyorum

Hayir bilmiyorum :) burayi sadece soru sormak için kullanıyorum

Artık öğrenmiş oldun, bundan sonra daha dikkatli olursun.
Soru sormak tabiki hakkın. Fakat Forum kullanım koşulları çerçevesinde soru nun ne ile ilgili olduğuna göre değişir bu hak.

Bir sorum olacak, şuan için telefonuma nasıl uncover kurabilirim?
İpa yükleme aracı olarak ne var? Pc veya pcsiz farketmez

Bir sorum olacak, şuan için telefonuma nasıl uncover kurabilirim?
İpa yükleme aracı olarak ne var? Pc veya pcsiz farketmez

Daha önce denediğimde olumlu sonuç alamamıştım tekrar bir deniyeyim

Arkadaşlar merhaba. İPhone X 13.3.1 sürümü icin en kolay nasıl jailbreak yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. İPhone X 13.3.1 sürümü icin en kolay nasıl jailbreak yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

İphone 6 12.4.5 sürüm var elimde bir türlü jailbreak yapamadım yardımcı olurmusunuz

Geri