Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

11.3.1 sürümü için electra yükleyebileceğim bir yöntem varmı 3utools ve altserver ile denedim maalesef çalışmıyor :(

Arkadaslar merhaba bende iphone 7 plus var sürüm 12.4 jailbreak yapıyorum ama telefon kapanın acılınca gidiyor eski tip jailbreak yapabilirmiyim yardımcı olurmusunuz

Arkadaslar merhaba bende iphone 7 plus var sürüm 12.4 jailbreak yapıyorum ama telefon kapanın acılınca gidiyor eski tip jailbreak yapabilirmiyim yardımcı olurmusunuz

Telefon her açılıp kapandığında Jailbreak aktif etmen gerekiyor... başka yolu yok

Çok yüksek ihtimalle pazar gününe kadar çıkıcak ben tahminim yarın gece çıkmadı yönünde

Evet. O mesajı yazdıktan iki üç gün sonra hareketlendi jailbreak dünyası. Gelişmeleri takip edebildim. Benim tahminim de bugün akşam sekizden sonra yayımlanacağı yönünde. 24 saat hata bulamazsak yayımlayacağım demişti @pwn20wnd. Sonra hata bulundu ve çözüldü. Çözüldüğüne dair atılan tweet'ten o zamana kadar 24 saatin geçtiğini varsayıyorum ve, 20:00 ile 24:00 arası yayımlanacağını ümit ediyorum. Fakirin ekmeği umut.

merhabalar öncelikle forumda yeniyim jb konusunda biraz araştırma yaptım ve yükledim de telefonum 7 plus cydia indirdim demo yazıyor full versiyon için ücret mi gerektiriyor.

merhabalar öncelikle forumda yeniyim jb konusunda biraz araştırma yaptım ve yükledim de telefonum 7 plus cydia indirdim demo yazıyor full versiyon için ücret mi gerektiriyor.

Bi ekran görüntüsü atarmısınız merak ettim ne yüklediniz

cihazım iphone 7 plus öncelikle şöyle anlatayım cydia impactor indirdim onunla denedim 71 yazan bir hata verdi ondan sonra altinstaller diye bir şey indirdim oradan görseller ile açıklama olan adım adım istenilenleri yaptım unc0ver i seçtm onu bildiğim için

sonra cydia indirdim bu geldi bu arada cihaz sürümü 13.3.1

cihazım iphone 7 plus öncelikle şöyle anlatayım cydia impactor indirdim onunla denedim 71 yazan bir hata verdi ondan sonra altinstaller diye bir şey indirdim oradan görseller ile açıklama olan adım adım istenilenleri yaptım unc0ver i seçtm onu bildiğim için

sonra cydia indirdim bu geldi

Cihazda yüklü olan sürüm nedir.

Cydia impactor güncelleme almadığı için çalışmıyor. Kullanamazsınız.
Altinstaller uygulaması ile pc den Uncover yükledikten sonra uncover ipa yı açıp jb işlemini yapmanız gerekiyordu ve sonrasında cihazınıza cydia yüklenir.

Cydia başka bir kaynaktan yüklenmez.

@melmas bulunduğunuz sürüme sadece checkra1n ile jb yapabilirsiniz
Konu linklerinden nasıl yapıldığına bakın.
3 yükleme alternatifi mevcut.

uncover ipa var sanırım şu isimde Undecimus-v4.0.0 fakat telefonum açmıyor simgesi de gelmişti menüye bastığımda giriyor atıyor direk hiçbir görsel gelmeden

uncover ipa var sanırım şu isimde Undecimus-v4.0.0 fakat telefonum açmıyor simgesi de gelmişti menüye bastığımda giriyor atıyor direk hiçbir görsel gelmeden

Dediğim gibi Uncover ile jb yapamazsınız.
Yukarıda paylaştığım kaynakları inceleyin.

ilginiz için teşekkür ederim inceledim fakat maalesef flash bellek mevcut değil :) direk telefondan ise yapılamıyor sanırım değil mi ?

Arkadaşlar merhaba cihazıma iOS 13.3.1 bootraın1n metodu ile jailbreak yaptım fakat bir tweak yüzünden telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım tekrar jB yapmayı deniyorum ama olmuyor. Cydia yı kaldırmak istedim onurda silemedim yani indirdiğim tüm taraklar duruyor. Cihazı ayarlardan sıfırla ve sil dedim herşey gitti fakat jailbreakle yüklediğim programlar hala duruyor. Cihaz iPhone 8 plus bu jailbreaki nasıl kaldırıcam lütfen yardımcı olurmusunuz .

@orhanerdas

@westlain61

Bu konudan yapabilirsiniz (iPhone 5s - X arası)

@westlain61

Bu konudan yapabilirsiniz (iPhone 5s - X arası)
Unc0ver ile yapamıyor muyuz artık.

Geri