İos 13.3.1den 13.3 e dönülmüyor mu,dönülüyorsa verilerimiz siliniyor mu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hangi cihaZı kullanıyorsun ? iphone 8 yazıyor profilinde doğrumu ?
IOS 13.3.1 den IOS 13.3 dönmek imkansız
İos 13.3.1den 13.3 e dönülmüyor mu,dönülüyorsa verilerimiz siliniyor mu
Hangi cihaZı kullanıyorsun ? iphone 8 yazıyor profilinde doğrumu ?
IOS 13.3.1 den IOS 13.3 dönmek imkansız
@merciful_boy
imzalar kapandığı için sadece IOS 13.3.1 sürümüne geçebilirsin ve Checkra1n Jailbreak yapabilirsin
>Checkra1n konusundanQUOTE]
Peki diyelim iCloud yedeklemesi yaptım herşeyimi yedekledim cihazımı jailbreak yaptım 1 kaç hafta sonra jailbreaği kaldırıp sıfırlayıp,almış olduğum yedeği cihazımı sıfırladıktan sonra tekrar yükleyip kaldığım yerden devam edebilir miyim.jailbreak yapınca bundan Apple ‘ın haberi oluyor mu,mobil ödeme felan kullanıyorum ona bir zararı felan olur mu bu jailbreak işinin.şimdiden teşekkür ediyorum cevaplayacağın için
iphone 7 için uncover şuan 13.3 sürümünü desteklemiyor sadece A12 ve A13 cihazlar için 13.3 sürümü destekliyor. istersen checkra1n ile yapabilirsinMrb arkadaşlar. 13.3 sürümlü iphone 7 telefonum var. UncOver artık yokmu. Hangi yolla jb yapabilirim? Tşkler
iphone 7 için uncover şuan 13.3 sürümünü desteklemiyor sadece A12 ve A13 cihazlar için 13.3 sürümü destekliyor. istersen checkra1n ile yapabilirsin
çok tşkler forumda bulamadım checra1n ile jb yapımı. Link biliyorsanız verebilirmisinz size zahmet.iphone 7 için uncover şuan 13.3 sürümünü desteklemiyor sadece A12 ve A13 cihazlar için 13.3 sürümü destekliyor. istersen checkra1n ile yapabilirsin
çok tşkler forumda bulamadım checra1n ile jb yapımı. Link biliyorsanız verebilirmisinz size zahmet.
Efsane hocam arasındaki fark nedir? untethered vs olayımı? üstteki linke baktım ama 5s ve x arasındakiler hariç yazıyodu..
birde şnu soruyu sorayım. checkrain oluyorsa sanırım tethered. jb gittiğinde pc ye baglamak gerekiyor ki bende mac yok. peki bunnun için bir dosya vs yuklenebiliyormu tele. baglamadan tekrar jb yapabilmek için. bir öncekinde yapmıştık seninle hatırlarsanEfsane hocam arasındaki fark nedir? untethered vs olayımı? üstteki linke baktım ama 5s ve x arasındakiler hariç yazıyodu..
@balky
Kisacası bu : Checkra1n Jailbreak kurmak için PC şart ve cihaz kapanınca tekrar Jailbreak aktif etmen için PC lazım (Windows için çeşitli metodlar var)
Unc0ver Jailbreak;
Senin sürüm ve cihaz için ufak ve yavaş giden bir çalışma var gelecek için...
Peki 13.3.1 e gelecek mi uncover ? Ve ssh diye bir mevzu varmış şmzasız geçiş için bilgin var mı?
Unc0ver 3.8.0b1 versiyonunu kullanınArkadaşlar benim sorunum var şimdi yeni güncellenmiş olan unc0ver 4.4 sürümü Benim teli Jailbreak yapmıyor yeniden başlatıyor ama Jailbreak olmuş gibi gösteriyor ama benim tweakleri aktif etmiyor sorun nedir acaba tel 7 Plus 128 GB sürüm 12.2
Nereden indirebilirim PC yok elimde kardeşim girmediğim site kalmadı safariden indiriyordum önceden şimdi ayni indirdiğim yerlere giriyorum indiriyor ama açamıyorum sönük ikonu kalıyor ?Unc0ver 3.8.0b1 versiyonunu kullanın