Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Ben iOS 11.1.1 den 11.3.1 geçtiğime bin pişmanım oldum,herşey yaptım yine’de telefon safe mode atıyo 2 tane uyumlu tweak olduğu halde , ne olcak benim bu sorunum futurerestorede yaptım

Ben iOS 11.1.1 den 11.3.1 geçtiğime bin pişmanım oldum,herşey yaptım yine’de telefon safe mode atıyo 2 tane uyumlu tweak olduğu halde , ne olcak benim bu sorunum futurerestorede yaptım
Yüklediğin 2 tweakı kaldır hala atıyormu ?
Cihazda sorun varsa future restore ile itunesten tekrar GERİ YÜKLEME yapınız.

Ayarlardan sıfırla yaparak sistemi ilk kurulum haline getirebilirmiyim jailbreak falan silinir mi? Silinirse tekrar kurabilir miyim?

iphone x cihazımı sonunda 11.4 beta 3 ile jailbreakledim. iki gün sürekli denedim internette yazılan tavsiyelere ek olarak beta sürüm için Electra VFS exploiti başarılı oluyor. Multipath defalarca denedim ama başarısız oldu. Vfs exploit ile uçak moduna alıp iphone bul kapalı passcode kapalı sekilde reboot edip sonra denedim ve sonunda oldu.

Arkadaşlar Selamın Aleyküm İOS 11.4 Jailbreak Nezaman Çıkacak Belli Bir Tarih Varmı Yada Tahmin Ya Da Daha Açık Downgrade Anlatırsanız Sevinirim İOS 11.3.1 Sürümü Artık İmzalanmıyor Bu Arada Şimdiden Teşekkürler

Geri