Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

0b0e57ffd8e79a73512a5f447e350079.jpg

Hocam kurarken böyle bi hata aldım ilk defa jailbreak yapıyorum ne yapmam lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fingertouch tweakını kurmanız gerekiyor.

unc0ver 3.0.0~b40 ve b41 kurulumlarında unc0ver re-jailbreak olarak yüklendi. Tekrardan jailbreak e basmama gerek kalmadı.
Birde 4k cihazlara sonradan jailbreak çıktığı için kafa karışıklığı olmasın yayınlanan unc0ver sürümleri tüm cihazlar için. Benim gibi acemi jailbreakçiler için söylüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 9819
direk ignition üzerinden indirip güncelleyebilir miyim jb aktifken?

direk ignition üzerinden indirip güncelleyebilir miyim jb aktifken?
adresine gir
En son yayınlanan unc0ver sürümüne bak. Herhangi bir sorun yoksa telefonundan unc0veri sil

1- / Güvenlik / Uygulamaya Özgü Parolalar / Parola Oluştur / App yaz / Parolayı kopyala
Uygulamaya Özgü Parolalar görünmüyorsa;

2- reposundan ReProvision indir / Mail adresini yaz / Kopyaladığın parolayı yapıştırıp giriş yap

3 - Apple uygulamasını Appstoreden yükle / pwn20wnd nin twitter adresinde unc0verin b39 sürümünü paylaştığı tweet teki yorumda paylaşılan bu kestirmeyi yükle ve çalıştır biraz bekle unc0ver sürümü iniyor daha sonra yükle9820
Ayarlar / Genel / Profiller ve Aygıt Yönetimi / Geliştirici Uygulaması / Güvene tıkla

Burdan sonrası bende unc0ver yüklendiğinde b40 ve b41 sürümlerinde re-jailbreak yazılı halde göründüğü için bi işlem yapmadım.

Son düzenleme:
Ya arakadaş bu safari download + yı eskiden satın almıştım bigbostan ama şimdi bu şekilde yapıyor indiremiyorum9822

rocket for instagram 12.1.1 de ayarlar menusunde gozukmuyor instagram icinde, yani calısmıyor sanırım..

+ location faker tarzı iyi calısan ve free bir tweak var mı acaba protect my privacy tarzı o yok ama sanırım

+icleaner pro baslarken uyumlu olmayabilir kullanım sızın mesuliyetinizdedir tarzı bir yazı cıkıyor

+arama gecmisini fake leyen bir fake call history tarzı tweak var mı

+ve tabiki en onemli ikili appcake ve linktunes?

+activator calısmıyor denıyor hıc denemıyorum bıle sormuyorum da..

adresine gir
En son yayınlanan unc0ver sürümüne bak. Herhangi bir sorun yoksa telefonundan unc0veri sil

1- / Güvenlik / Uygulamaya Özgü Parolalar / Parola Oluştur / App yaz / Parolayı kopyala

2- repo.incendo.ws reposundan ReProvision indir / Mail adresini yaz / Kopyaladığın parolayı yapıştırıp giriş yap

3- - Kestirmeler uygulamasını Appstoreden yükle / pwn20wnd nin twitter adresinde unc0verin b39 sürümünü paylaştığı tweet teki yorumda paylaşılan bu kestirmeyi yükle ve çalıştır biraz bekle unc0ver sürümü iniyor daha sonra yükleEkli dosyayı görüntüle 9820
Ayarlar / Genel / Profiller ve Aygıt Yönetimi / Geliştirici Uygulaması / Güvene tıkla

Burdan sonrası bende unc0ver yüklendiğinde b40 ve b41 sürümlerinde re-jailbreak yazılı halde göründüğü için bi işlem yapmadım.

Dostum çok güzel anlatmışsın, teşekkür ederim. Ama şu tweetin altındaki bağlantıyı bulamadım. Yardımcı olur musun?

Shortlook kullanan var mı? Satın almak istiyorum ama paypal hesabım sıkıntı çıkarıyor.

rocket for instagram 12.1.1 de ayarlar menusunde gozukmuyor instagram icinde, yani calısmıyor sanırım..

+ location faker tarzı iyi calısan ve free bir tweak var mı acaba protect my privacy tarzı o yok ama sanırım

+icleaner pro baslarken uyumlu olmayabilir kullanım sızın mesuliyetinizdedir tarzı bir yazı cıkıyor

+arama gecmisini fake leyen bir fake call history tarzı tweak var mı

+ve tabiki en onemli ikili appcake ve linktunes?

+activator calısmıyor denıyor hıc denemıyorum bıle sormuyorum da..
insatagramunleashedX tweakını kullanabilirsiniz.
GPSCheat iOS 12’de gayet güzel çalışıyor.
iCleaner uyarabilir sorun yok, gayet iyi çalışıyor.
Activator’un yeni betasını deneyebilirsiniz konusu açıldı bakın derim.

Burada belirtilen tweak lerden bazılarını yüklediğimde simgeleri ana ekranda gözükmüyor bunun sebebi n e olabilir ?

adresine gir

2- repo.incendo.ws reposundan ReProvision indir / Mail adresini yaz / Kopyaladığın parolayı yapıştırıp giriş yap

3- - Kestirmeler uygulamasını Appstoreden yükle / pwn20wnd nin twitter adresinde unc0verin b39 sürümünü paylaştığı tweet teki yorumda paylaşılan bu kestirmeyi yükle ve çalıştır biraz bekle unc0ver sürümü iniyor daha sonra yükleEkli dosyayı görüntüle 9820

Bu kısmı anlamadım ayarlarda da yok böyle bir kısım

Geri