Beyler cydiaya nasıl reset atarım repoları ve tweakleri silip tekrar kurmak istiyorum nasıl resetliyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cydown iPhone 6 cihazımda sorunsuz çalıştı.![]()
Çakışan Tweak var o zaman...
SnowBoard gayet güzel çalışıyor
JailbreakTR
Hocam valla bende anlamadım. siriyle alakalı bi tweak falanda kurmadım . Şimdi kurduğum tweakleri silip yeniden kurmam gerekir mi hocam ?
İndirdiğimiz themes leri nereye atıyoruz ve nasıl kuruyoruz?
![]()
Homegesture burayı kapat
Snapper 2
Sürüm : 1.3
Repo : xarold
6s plus
Ekran görüntüsü almadan önce istenilen bölgeyi seçmeye yarıyor. Daha sonra isterseniz aşağıdaki ikonlara sürükleyerek vazgeçebilir , albüme kaydedebilir , yada paylaşım yapabilirsiniz.
Güzel ve kullanışlı bir tweak Ekli dosyayı görüntüle 9617
Üstelik yaptığınız işlemi bitirene kadar ekran görüntüleriniz ekranda kalmaya devam ediyor.Ekli dosyayı görüntüle 9618
Ekli dosyayı görüntüle 9619
arkadaşlar snowboard u en güncel hangi repodan indirebilirim
hocam hallettim ama şöyle bir sorun varKendi sitesi ve Twitter hesabından da takip edip kendi reposunu ekleyebilirsin orda var yakında snowboard için güncelleme geliyor açıklamış bizzat
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar ben HomeGesture tweakini nedense bulamadım Packix'de. Lite sürümü var sadece.
Allah razı olsun hacım yaa![]()
Flipswitch tam olarak ne iş yapıyordu![]()
Fingertouchta Switcher ile Reachability uyumsuz çalışıyor. Switcher i arka plandaki uygulamaları açmak için işlem yaptığımda -Reachability- ekran bi kere aşağı inip sonra istediğim oluyor sinir bozucu bi durum
Flipswitch ne işe yarıyordu? evet ben yükledim ama ayarlarda çıkmadı
LittleX için repo var mı