Reis bende çalışmıyor kurulum da sıkıntı yok ama gerisi boş aktif olmuyorOnlineNotify çalışıyor.
Reis bende çalışmıyor kurulum da sıkıntı yok ama gerisi boş aktif olmuyorOnlineNotify çalışıyor.
fingertouch tweakını kurmanız gerekiyor.![]()
Hocam kurarken böyle bi hata aldım ilk defa jailbreak yapıyorum ne yapmam lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uyumlu.cydown çalışıyor mu? deneyen oldu mu?
hangi repo? xarold mu?Uyumlu.
julio.xarold.comhangi repo? xarold mu?
Maalesef her tweakı ücretsiz indiremezsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 9817
çalışmıyor hata beriyor
direk ignition üzerinden indirip güncelleyebilir miyim jb aktifken?unc0ver 3.0.0~b40 ve b41 kurulumlarında unc0ver re-jailbreak olarak yüklendi. Tekrardan jailbreak e basmama gerek kalmadı.
Birde 4k cihazlara sonradan jailbreak çıktığı için kafa karışıklığı olmasın yayınlanan unc0ver sürümleri tüm cihazlar için. Benim gibi acemi jailbreakçiler için söylüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 9819
direk ignition üzerinden indirip güncelleyebilir miyim jb aktifken?
Yusuf hocam uncover’ım b40 şuan ve jb aktif durumda direk ignition üzerinden b41 yükleyebilir miyim bu şekilde?Maalesef her tweakı ücretsiz indiremezsiniz.
Öncekini silmeniz gerekiyor. Yükleyebeilirsiniz restart atıp yeniden jailbreak yaparsınız olur biter.Yusuf hocam uncover’ım b40 şuan ve jb aktif durumda direk ignition üzerinden b41 yükleyebilir miyim bu şekilde?
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.adresine gir
En son yayınlanan unc0ver sürümüne bak. Herhangi bir sorun yoksa telefonundan unc0veri sil
1-Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol./ Güvenlik / Uygulamaya Özgü Parolalar / Parola Oluştur / App yaz / Parolayı kopyala
2- repo.incendo.ws reposundan ReProvision indir / Mail adresini yaz / Kopyaladığın parolayı yapıştırıp giriş yap
3-Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.- Kestirmeler uygulamasını Appstoreden yükle / pwn20wnd nin twitter adresinde unc0verin b39 sürümünü paylaştığı tweet teki yorumda paylaşılan bu kestirmeyi yükle ve çalıştır biraz bekle unc0ver sürümü iniyor daha sonra yükleEkli dosyayı görüntüle 9820
Ayarlar / Genel / Profiller ve Aygıt Yönetimi / Geliştirici Uygulaması / Güvene tıkla
Burdan sonrası bende unc0ver yüklendiğinde b40 ve b41 sürümlerinde re-jailbreak yazılı halde göründüğü için bi işlem yapmadım.
Giriş yaptınız mı Cydia’da.Ya arakadaş bu safari download + yı eskiden satın almıştım bigbostan ama şimdi bu şekilde yapıyor indiremiyorumEkli dosyayı görüntüle 9822
insatagramunleashedX tweakını kullanabilirsiniz.rocket for instagram 12.1.1 de ayarlar menusunde gozukmuyor instagram icinde, yani calısmıyor sanırım..
+ location faker tarzı iyi calısan ve free bir tweak var mı acaba protect my privacy tarzı o yok ama sanırım
+icleaner pro baslarken uyumlu olmayabilir kullanım sızın mesuliyetinizdedir tarzı bir yazı cıkıyor
+arama gecmisini fake leyen bir fake call history tarzı tweak var mı
+ve tabiki en onemli ikili appcake ve linktunes?
+activator calısmıyor denıyor hıc denemıyorum bıle sormuyorum da..
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.adresine gir
En son yayınlanan unc0ver sürümüne bak. Herhangi bir sorun yoksa telefonundan unc0veri sil
1-Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol./ Güvenlik / Uygulamaya Özgü Parolalar / Parola Oluştur / App yaz / Parolayı kopyala
2- repo.incendo.ws reposundan ReProvision indir / Mail adresini yaz / Kopyaladığın parolayı yapıştırıp giriş yap
3-Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.- Kestirmeler uygulamasını Appstoreden yükle / pwn20wnd nin twitter adresinde unc0verin b39 sürümünü paylaştığı tweet teki yorumda paylaşılan bu kestirmeyi yükle ve çalıştır biraz bekle unc0ver sürümü iniyor daha sonra yükleEkli dosyayı görüntüle 9820
Ayarlar / Genel / Profiller ve Aygıt Yönetimi / Geliştirici Uygulaması / Güvene tıkla
Burdan sonrası bende unc0ver yüklendiğinde b40 ve b41 sürümlerinde re-jailbreak yazılı halde göründüğü için bi işlem yapmadım.
RecordPause
çalışıyor bu tweak liste güncellenmeli