SuperRecorder X+ (ios12) evet Aldım ios12.1.1 sürüm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Superrecorder ayarlar kısmından ses kayıt hepsi seçeneğini aktif etinmi
SuperRecorder X+ (ios12) evet Aldım ios12.1.1 sürüm
Superrecorder ayarlar kısmından ses kayıt hepsi seçeneğini aktif etinmi
Bugun birkac tweak yukledikten sonra whatssapp surekli kapaniyor. Boyle bir problem yasayan oldu mu?
Evet ettim ayarları sanırım iOS 12 uyumlu değil geliştirici Twitter girdim baktım çoğu çalışmadığını söylüyor satın aldım kaydetmiyor
Flipcwitch activator ve bazı tweaklerin çalısması icin gerekli bir ince ayar. Mesela artık Flipconvert ( cc toggles ekleme )’ tweak’ini yükleyip kullanabilirsiniz. Flipconvert yükle dene, tavsiye ederim
Control center’a respring ekleyen tweak var mı
snowboard ta da var.Arkadaşlar iconları hangi tweakle küçültebiliyoruz
![]()
Boxy var öylebi seçenek göremedim
Cydia.iphonecake.com appcake çalışıyor az önce wifimap pro ücretsiz indirdim iphone 6 12.1.2
Cydia.iphonecake.com appcake çalışıyor az önce wifimap pro ücretsiz indirdim iphone 6 12.1.2
1 ‘deki linke tıklayıp telefonda kullandığın apple hesap mail ve şifrenle giriş yapıp ekrana gelen iki faktörlü doğrulama şifreni yazdıktan sonra gelen ekranda diğer adımları uygulucan hocam
Merhaba Virtual home tarzı bir tweak var mı?
Hocam![]()
![]()
Güvenlik bölümünde Uygulamaya özgü parolalar diye bir seçenek yok hocam
Fingertouch kullanabilirsin. Sıkıntısı yok.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HocamEkli dosyayı görüntüle 9884
Bende görünüyor ilginç. Bilgisayar varsa bide aynı siteye bilgisayardan giriş yap ilk önce bakalım öyle çıkacak mı.
Yok hocam bi dk bekle buldum yazıyorum şimdi
Telefondan Ayarlara gir / En üstte İsmine tıkla / Parola ve Güvenlik e tıkla / İki Faktörlü Doğrulamayı Aç / bu işlemi yaptıktan sonra çıkması lazım hocam
Bununla ilgili makale :
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam neptune de aynı sorun var! Heleki BatteryPerfect yüklü ise durum felakef sabaha kadar zor tespit edebildim ikisinide kaldırdım sorun düzeldi HomeGesture güncel sürümü daha stabil sıkıntı yok lite falan hikaye
SuperRecorder satın aldım iOS 12 uyumlumu veya kullanan varmı ses kaydedemiyor yanına ayrı bir bağımlılık mı gerek yoksa Activator ile eylem mi gerekir