WiFi için RealCCdenetim merkezinden wifi yi tek seferde kapatıp açmak için ve vpn siz reklam engelleyen bir tweak var mıdır teşekkürler
WiFi için RealCCdenetim merkezinden wifi yi tek seferde kapatıp açmak için ve vpn siz reklam engelleyen bir tweak var mıdır teşekkürler
Aynı durum bendede var çok nadir bazen hata vermiyorHer tweak yüklerken bu hatayım alıyorum. Tweak yükleniyor ama hata önemli bişey mi bilmiyorum. Bilgisi olan var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 9361
Arkadaslar jailbreaki b31 ile yapiniz diger surumlerde repo ekleme veya respring dongusu sorunu var diger betalari geri cekti zaten B31 kullanin diye belirtmis
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl yani hocam. Kusura bakma yabancıyım ben biraz bu konulara
Pwn20wnd yapmis oldugu unc0ver 3.0.0-b31 ile jailbreak yapin. Diger betalari geri cekti.
Bunun için link alabili miyiz?
Öncekini silmeye gerek var mı yoksa bunu atsak güncelleme yapar mıLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.bu sayfadan direk cihaza indirebilirsiniz 283 gun imzali geliyor. İmza derdiniz de olmaz surekli
Öncekini silmeye gerek var mı yoksa bunu atsak güncelleme yapar mı
killbackground11i çalıştırdım ben sorunsuz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![]()
e yüklediğimiz tweakler vs nolacak çalışacakmı? detaylı bir anlatırmısın komplemi kaldıracaz yüklenenleriArkadaslar jailbreaki b31 ile yapiniz diger surumlerde repo ekleme veya respring dongusu sorunu var diger betalari geri cekti zaten B31 kullanin diye belirtmis
Hocam cydia sürekli çöküyor şuan. Sadece güvenli modda ulaşabiliyorum. Ne yapmam gerekiyorSilin tabi ki.
Hocam cydia sürekli çöküyor şuan. Sadece güvenli modda ulaşabiliyorum. Ne yapmam gerekiyor
Cydiada bu var kiLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.Bu site tamamen güncel uyumlu tweak listesi paylaşıyor.
BatteryLife Çalışıyor
Olabilir hocam. Sizide yoruyorum sürekli ama böyle bi durumda ne yapmam gerek. Tüm tweak leri sileyim mi? Repolar kalsa olur mu onları da sileyim miYukledigin bir tweakden dolayi olabilir mi kontrol ettin mi. Diger turlu cydiayi safe mode da olsa acabiliyorsan jailbrekten degil tweakten kaynaklidir
Olabilir hocam. Sizide yoruyorum sürekli ama böyle bi durumda ne yapmam gerek. Tüm tweak leri sileyim mi? Repolar kalsa olur mu onları da sileyim mi
Hayir bahsetmis oldugum b31 i indirdikten sonra attigim resimdeki gini reload system deamons kapatip jb yapin
![]()
hocam listeyi sonradan gördüm extender yüklemiş oldum ama hata aldım tabi şimdide kaldırmama rağmen simgesi gitmiyor nasıl çözerimİlk Mesajdaki Uyumlu Tweak Listemiz Güncellenmiştir.
Güncellendi: 25/02/2019 Saat: 11:00
Uyum Konusunda yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız bize ulaşın.