Yok araca bağlanınca bir sıkıntı yok. Youtube açmak istediğimde açmıyor bir süre bekleyince safe mode geçiyor. Tabi app leri kullanamıyorum. Fakat normalde kullanılan app lerde sorun yok. Haritalar spotify vs.Araca bağlanınca mı safe mode’a geçiyor
Yok araca bağlanınca bir sıkıntı yok. Youtube açmak istediğimde açmıyor bir süre bekleyince safe mode geçiyor. Tabi app leri kullanamıyorum. Fakat normalde kullanılan app lerde sorun yok. Haritalar spotify vs.Araca bağlanınca mı safe mode’a geçiyor
Electra 1.2.7 i’yi nereden indirdin ??Cihazım ip6 , ikinci aşamadan sonra restart yapıyor ancak cydia yok. Uygulamaya tekrar girdiğimizde tekrar 1. aşamadan başlıyor. Cydia yüklenmesi için beklemek mi gerekiyor, iphone 6 için yapanlar izledikleri yolu anlatabilirler mi
denemeye devam edicen ta ki respring atana kadar ondan sonra cydia geliyor zatenCihazım ip6 , ikinci aşamadan sonra restart yapıyor ancak cydia yok. Uygulamaya tekrar girdiğimizde tekrar 1. aşamadan başlıyor. Cydia yüklenmesi için beklemek mi gerekiyor, iphone 6 için yapanlar izledikleri yolu anlatabilirler mi
Electra 1.2.7 i’yi nereden indirdin ??
Hocam siriyi kapat elran kilidi vs kapat uçak modunda biraz bekle dene sürekli yaptıktan sonra restart attım gitti jailbreak birkaç deneme sonra tekrar yaptım denemeye devam etCihazım ip6 , ikinci aşamadan sonra restart yapıyor ancak cydia yok. Uygulamaya tekrar girdiğimizde tekrar 1. aşamadan başlıyor. Cydia yüklenmesi için beklemek mi gerekiyor, iphone 6 için yapanlar izledikleri yolu anlatabilirler mi
Shsh kaydini almak nasil yapiliyor arastiracagim..
Arastirdim da sanirim 11.4.1 in shsh kaydi alinamiyor yanlis miyim?
simdi telelefonu elime aldigimda home tusunun calismadigini gordum, yine de jb yapiyim mi yoksa riskli mi?
Bu hatayı alıp çözebilen var mı ? iPhone 6
Arkadaslar sunlara cevap alabilir miyim?
O şekilde olmuyorİp 6 da en fazla bu noktaya geleniliyorum![]()
Cydiayı tongbu veya 25 pp üzerinden yüklesem bir sorun oluşturur mu
İmzası kapalı olan sürümün shsh kayıtlarını alamazsın!
Home tuşu bozuk olsun birşey olmaz... JB ile Tweak kurarsın hometuşu gerekmez
Hocam 11.4.1 shsh kaydım var elimde. Şu an 12.1.1'den dönebiliyor muyuz 11.4.1'e ?
İPhone 6s ve üstü cihazlar sadece 12.0 , 12.0.1 . 12.1’e düşürülebilir
5s ve 6 olsaydı olurdu
Peki ilerde böyle bir şey olabilir mi ? Ya da 12.0'a geçmem mantıklı mı jb için ? Mantıklıysa da nasıl geçebilirim yardımcı olabilir misin ?
5-6 aydır jailbreak bekliyorum. dün denedim lakin olmadı ekran şifresini kaldırmıştım olmadı diye hızlı olarak kurmak isterken yanlış kurmuşum. şifreyi bulamıyorum yanlış yazmaktan dolayı iphone kitlendi şuan ios 12 ye güncelliyorum şaka gibi

İnternet bağlantısı gerekiyor ilk kurulumda. İndirilmesi gerek dosyalar var onlar indirildikten sonra uçak moduna alın.Bu hatayı alıp çözebilen var mı ? iPhone 6
Merak etmeyin 12.1.2 ya da daha alt sürümler için jailbreak yakında çıkacaktır.5-6 aydır jailbreak bekliyorum. dün denedim lakin olmadı ekran şifresini kaldırmıştım olmadı diye hızlı olarak kurmak isterken yanlış kurmuşum. şifreyi bulamıyorum yanlış yazmaktan dolayı iphone kitlendi şuan ios 12 ye güncelliyorum şaka gibi
tam hak ettiğim şey hocam :)![]()
kardeşim kızmazsan![]()
yine hergün forumda hayırlı haberler beklicem :)Merak etmeyin 12.1.2 ya da daha alt sürümler için jailbreak yakında çıkacaktır.
Denemeye devam edin, İlk mesajdaki yapılacakları uygulayıp yapın.Arkadaşlar telefonumun şarjı bitti kapandı açtıktan sonra cydia ve indiridğim hiçbir tweak açılmıyor nasıl düzelteceğim electradan yeniden jb denediğimde exploit hatası veriyor