bende 6plus var 1.2.7 ipa yükleyince tek seferde kurdu cydia’ıben hala 2. adımı geçemiyorum TıT
6 var, hala çökmeye devam...bende 6plus var 1.2.7 ipa yükleyince tek seferde kurdu cydia’ı
acayip sinir oldum bir bende mi olmuyor fdfgsdgsfs6 var oldu eyvallah
ilk denememde respring baya uzun sürdü kapatıp actım cydia yuklenmedi 2.denemede yaptım bende.acayip sinir oldum bir bende mi olmuyor fdfgsdgsfs
telefonu 3310 gibi kullanıyorum şuan o derece kapalı xDilk denememde respring baya uzun sürdü kapatıp actım cydia yuklenmedi 2.denemede yaptım bende.
iphonumu bul parolayı kapatıyon dimi
dene illaki olucak bendede 6 var oldutelefonu 3310 gibi kullanıyorum şuan o derece kapalı xD
bende uraştım yani exploit error bile dedi denemeye devam ettim olduşimdide already jailbroken diyor ortalıkta cydia yok asfasfasdas
şimdide already jailbroken diyor ortalıkta cydia yok asfasfasdas
hepsi tmm deniyorum hala olana kadar devamÖnce arkaplanda ne varsa kapat sonra Kapat cihazı , Aç cihazı , uçak moduna al , Siri kapat , tel kilit kapat , sim şifre kapat , iPhone bul kapat
Aç Electra’yı ve 2 dk. Sonra JB tıkla
1.2.7 yi nereden indirebilirim ?Acele etme yavaş yavaş![]()
Bende de aynısı oldu. Cihaz resping attı already jailbroken diyor ama cydia yokşimdide already jailbroken diyor ortalıkta cydia yok asfasfasdas
Yani arkadaslar iphone 6 11.4.1 icin suanda jailbreak sorunsuz olarak yapilabiliyor mu?
Ikinci soru, elmada kalma problemine karsi onlem olarak bi kayit alma tarzi bir sey vardi surum kaybetmemek icin o is neydi nasil oluyordu..
Araca bağlanınca mı safe mode’a geçiyorMerhaba. Maalesef çalışmıyor carbridge. Ek’teki hatayı alıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 8719
Shsh kaydini almak nasil yapiliyor arastiracagim..Shsh kayıtlarınızı alın.
İPhone 6 için jailbreak yapılabiliyor son sürüm electra’yı deneyin.