Neler yeni

iOS 11.4.1 Jailbreak Yayınlandı!

şimdide already jailbroken diyor ortalıkta cydia yok asfasfasdas

Önce arkaplanda ne varsa kapat sonra Kapat cihazı , Aç cihazı , uçak moduna al , Siri kapat , tel kilit kapat , sim şifre kapat , iPhone bul kapat

Aç Electra’yı ve 2 dk. Sonra JB tıkla

Önce arkaplanda ne varsa kapat sonra Kapat cihazı , Aç cihazı , uçak moduna al , Siri kapat , tel kilit kapat , sim şifre kapat , iPhone bul kapat

Aç Electra’yı ve 2 dk. Sonra JB tıkla
hepsi tmm deniyorum hala olana kadar devam :D

Electra bunu günceller ve tüm cihazlara stabil hale getirdiğinde burdan bilgi verirseniz güzel olur arkadaşlar

Yani arkadaslar iphone 6 11.4.1 icin suanda jailbreak sorunsuz olarak yapilabiliyor mu?

Ikinci soru, elmada kalma problemine karsi onlem olarak bi kayit alma tarzi bir sey vardi surum kaybetmemek icin o is neydi nasil oluyordu..

Yani arkadaslar iphone 6 11.4.1 icin suanda jailbreak sorunsuz olarak yapilabiliyor mu?

Ikinci soru, elmada kalma problemine karsi onlem olarak bi kayit alma tarzi bir sey vardi surum kaybetmemek icin o is neydi nasil oluyordu..

Shsh kayıtlarınızı alın.
İPhone 6 için jailbreak yapılabiliyor son sürüm electra’yı deneyin.

İphone 6 11.4.1 1.2.7 ile denedim exploit error hatası alıyorum 2/3 te restart attı sonrasında 1/3 de restart attı sonra hata vermeye başladı
[automerge]1549015641[/automerge]
İphone 6 uzun uğraşlar sonucu 1.2.7 ile yaptım deneyin sürekli olacak

Ekli dosyalar

• 9DD848D6-FDB3-49FB-A75A-E8DD46164306.png
    9DD848D6-FDB3-49FB-A75A-E8DD46164306.png
    119.5 KB · Görüntüleme: 15
Shsh kayıtlarınızı alın.
İPhone 6 için jailbreak yapılabiliyor son sürüm electra’yı deneyin.
Shsh kaydini almak nasil yapiliyor arastiracagim..
Arastirdim da sanirim 11.4.1 in shsh kaydi alinamiyor yanlis miyim?

simdi telelefonu elime aldigimda home tusunun calismadigini gordum, yine de jb yapiyim mi yoksa riskli mi?

Son düzenleme:
Geri