Neler yeni

iOS 11.4.1 Jailbreak Yayınlandı!

Diğer sorularıma da cevap verebilirseniz çok iyi olur.
Kapatıp açınca jailbreak devre dışı kalır. Yenicen jailbreak yaparsınız kaldığınız yerden devam edersiniz veri kaybı olmaz.
Güncelleme gelince eski Electra'yı silip yenisini yükleyip cihazı yeniden başlatmanız ve tekrar jailbreak yapmanız gerekmektedir.

Ben jailbreaktr reposundan kurdum carbridge uygulamasını. Sorunsuz bir şekilde kuruldu. Yarın araçta deneme yapar son durumu yazarım tekrar. Bu arada destekleriniz için tekrar teşekkürler. İyi forumlar herkese.
Rica ederiz, geri bildiriminizi bekliyoruz.

Unc0ver alırım bir hayırlı olsun :) Darısı bekleyen arkadaşlara...

Ekli dosyalar

• 3045C596-0558-4DD2-BF88-D7F7F53EAC5D.png
    3045C596-0558-4DD2-BF88-D7F7F53EAC5D.png
    437.3 KB · Görüntüleme: 20
Kapatıp açınca jailbreak devre dışı kalır. Yenicen jailbreak yaparsınız kaldığınız yerden devam edersiniz veri kaybı olmaz.
Güncelleme gelince eski Electra'yı silip yenisini yükleyip cihazı yeniden başlatmanız ve tekrar jailbreak yapmanız gerekmektedir.
Peki ne kadar süre sonra kalıcı jailbreak sahibi oluruz. Belirli bir süre yoksa tahmininizi alabilir miyim lütfen.

cihazım 6s dün jb işlemini yapmıştım ve herhangi bir sorun yok.

electraya bugün güncelleme gelmiş. güncelleştirmem gerekir mi acaba

Electra 1.2.5 çıktı iphone 6da birazdan deneyeceğim.
[automerge]1548976717[/automerge]
Bu iphone 6ya 11.4.1 jailbreak yapamayacağız heralde...yeni ipada da offset error hatası veriyor

Son düzenleme:
Az önce 1.2.6 da çıktı. Offset hatasının düzeltildiği yazıyor.hemen deniyorum
[automerge]1548977500[/automerge]
az önce denedim.restart attı ama değişen birşey yok. en azından uygulamadan atmadı bu da bir şeydir :D

Son düzenleme:
Geri