Neler yeni

iOS 11.4.1 Jailbreak Yayınlandı!

Cihazım ip6 , ikinci aşamadan sonra restart yapıyor ancak cydia yok. Uygulamaya tekrar girdiğimizde tekrar 1. aşamadan başlıyor. Cydia yüklenmesi için beklemek mi gerekiyor, iphone 6 için yapanlar izledikleri yolu anlatabilirler mi

Cihazım ip6 , ikinci aşamadan sonra restart yapıyor ancak cydia yok. Uygulamaya tekrar girdiğimizde tekrar 1. aşamadan başlıyor. Cydia yüklenmesi için beklemek mi gerekiyor, iphone 6 için yapanlar izledikleri yolu anlatabilirler mi
Electra 1.2.7 i’yi nereden indirdin ??

denemeye devam edicen ta ki respring atana kadar ondan sonra cydia geliyor zaten

Hocam siriyi kapat elran kilidi vs kapat uçak modunda biraz bekle dene sürekli yaptıktan sonra restart attım gitti jailbreak birkaç deneme sonra tekrar yaptım denemeye devam et

Bu hatayı alıp çözebilen var mı ? iPhone 6

Ekli dosyalar

• FBBC46B4-5146-4723-BDD1-A3A5F9E502B2.png
    FBBC46B4-5146-4723-BDD1-A3A5F9E502B2.png
    144.9 KB · Görüntüleme: 14
Shsh kaydini almak nasil yapiliyor arastiracagim..
Arastirdim da sanirim 11.4.1 in shsh kaydi alinamiyor yanlis miyim?

simdi telelefonu elime aldigimda home tusunun calismadigini gordum, yine de jb yapiyim mi yoksa riskli mi?

Arkadaslar sunlara cevap alabilir miyim?

İp 6 da en fazla bu noktaya geleniliyorum
88938a3a309f42889ca30a145dffb151.jpg

Cydiayı tongbu veya 25 pp üzerinden yüklesem bir sorun oluşturur mu

evvet arkadaşlar batarlayalarınızı iyi koruyun,fazla tweak kurmayın valla su gibi içer iPhone'nunuz :)
[automerge]1549027392[/automerge]

5FCCE8D1-696D-448A-8C27-144B4210E442.png
Jailbreak sonrasi cydia yi acinca boyle bir sey ile karsilastim, temizlemeye zorla diyince de silinecek seyler sunlar, ne onerirsiniz, elmada kalmak istemiyorum.. 7D534531-E9BE-4330-833C-E7950DC9EEAF.png

İPhone 6s ve üstü cihazlar sadece 12.0 , 12.0.1 . 12.1’e düşürülebilir

5s ve 6 olsaydı olurdu

Peki ilerde böyle bir şey olabilir mi ? Ya da 12.0'a geçmem mantıklı mı jb için ? Mantıklıysa da nasıl geçebilirim yardımcı olabilir misin ?

5-6 aydır jailbreak bekliyorum. dün denedim lakin olmadı ekran şifresini kaldırmıştım olmadı diye hızlı olarak kurmak isterken yanlış kurmuşum. şifreyi bulamıyorum yanlış yazmaktan dolayı iphone kitlendi şuan ios 12 ye güncelliyorum şaka gibi

5-6 aydır jailbreak bekliyorum. dün denedim lakin olmadı ekran şifresini kaldırmıştım olmadı diye hızlı olarak kurmak isterken yanlış kurmuşum. şifreyi bulamıyorum yanlış yazmaktan dolayı iphone kitlendi şuan ios 12 ye güncelliyorum şaka gibi
Merak etmeyin 12.1.2 ya da daha alt sürümler için jailbreak yakında çıkacaktır.

Arkadaşlar telefonumun şarjı bitti kapandı açtıktan sonra cydia ve indiridğim hiçbir tweak açılmıyor nasıl düzelteceğim electradan yeniden jb denediğimde exploit hatası veriyor

Arkadaşlar telefonumun şarjı bitti kapandı açtıktan sonra cydia ve indiridğim hiçbir tweak açılmıyor nasıl düzelteceğim electradan yeniden jb denediğimde exploit hatası veriyor
Denemeye devam edin, İlk mesajdaki yapılacakları uygulayıp yapın.

Geri