Bendeki şans da bu işte jailbreak çıkar ben yapamam beklerim gelmez ....İPhone 6 Olmuyor atıp duruyor :/
1.2.3 electra yı kullanıyorum atıyor ıp6Güncellenmiş ipa kullanarak deneyin. iPhone 5s 6 sahipleri.
Son paylaşılan ipayı yükledim yine de atıyor. Bizim forumun coolstar'ı yaptı mı ipa A7 cihazlar için?Güncellenmiş ipa kullanarak deneyin. iPhone 5s 6 sahipleri.
1.2.3 electra yı kullanıyorum atıyor ıp6
Son paylaşılan ipayı yükledim yine de atıyor. Bizim forumun coolstar'ı yaptı mı ipa A7 cihazlar için?
Exploit seçim ekranı çıkmıyor hiç. Wp grubunda son atılan videoda ki gibi oluyor.Coolstar'ın açıklamasına göre çalışması gerekiyor. Hangi exploiti seçiyorsunuz.
Ben ilk defa yapacağım tweakbox indirdim atıyor pc dende yaptığımda cydiaımpactor hata veriyoCoolstar'ın açıklamasına göre çalışması gerekiyor. Hangi exploiti seçiyorsunuz.
1.2.3 electra aracında expolit seçilmiyo jailbreak tıklayınca atıyo uygulamadanCoolstar'ın açıklamasına göre çalışması gerekiyor. Hangi exploiti seçiyorsunuz.
Uncover’ı deneyebilirsiniz, CarBridge büyük ihtimalle çalışıyordur. Denemeniz gerekir.
Desteğiniz için teşekkürler. Tavsiyeniz üzere forumdaki konulara göz atarak unc0ver aracını kullanarak jb yaptım. :) Carbridge için Ek’teki gibi henüz test edilmedi uyarısı alıyorum. Denemem sürüm kaybetmeme sebep olmaz ise tavsiyeniz üzere deneyeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 8707Ekli dosyayı görüntüle 8708
Yeniden jailbreak yapın.Merhaba dün jailbreak işlemini pc yoluyla gerçekleştirmiştim. Ama kafam da bi kaç soru var ve küçük de bir sorun var. Electra güncelleme almış yaptığım yani eklediğim tweakler kayboldu cydia vs açılmıyor sırf güncelleme geldiği için. Her güncelleme geldiğin de bu şekilde bir sonuç ile mi karşılaşacağım ben. Ayrıca bu jailbreak’ın bir süresi falan var mı veya telefonu kapatıp açınca kayboluyor mu ne diyorsunuz bu olaya bilmiyorum pek ama apple id ile kurdum jb’i. Yardımcı olursanız memnuniyet duyarım.
Güncelleme beklemeniz gerekiyor.Telefonum iphone 6 hata veriyor düzeltilmesi kaç gün sürer resmi bir açılama geldimi?
Diğer sorularıma da cevap verebilirseniz çok iyi olur.Yeniden jailbreak yapın.
Denemeden bir şey söyleyemem maalesef.
1 HAFTADAN UZUN SÜRER Mİ 7 AYDIR BEKLİYORUM ?Güncelleme beklemeniz gerekiyor.