Neler yeni

iOS 11.4.1 Jailbreak Yayınlandı!

i6'lar için uncover da geliyo galiba sitede b7'nin sourse u gözüktü :)
iPad Air 2 lere gelmiş :)

Son düzenleme:
Uncover’ı deneyebilirsiniz, CarBridge büyük ihtimalle çalışıyordur. Denemeniz gerekir.

Desteğiniz için teşekkürler. Tavsiyeniz üzere forumdaki konulara göz atarak unc0ver aracını kullanarak jb yaptım. :) Carbridge için Ek’teki gibi henüz test edilmedi uyarısı alıyorum. Denemem sürüm kaybetmeme sebep olmaz ise tavsiyeniz üzere deneyeceğim.
59C2CA5C-8B78-4842-8D99-4BF77DAC7F1A.png082DE1D6-FF41-4B97-829E-79C25B3B33A9.png

Merhaba dün jailbreak işlemini pc yoluyla gerçekleştirmiştim. Ama kafam da bi kaç soru var ve küçük de bir sorun var. Electra güncelleme almış yaptığım yani eklediğim tweakler kayboldu cydia vs açılmıyor sırf güncelleme geldiği için. Her güncelleme geldiğin de bu şekilde bir sonuç ile mi karşılaşacağım ben. Ayrıca bu jailbreak’ın bir süresi falan var mı veya telefonu kapatıp açınca kayboluyor mu ne diyorsunuz bu olaya bilmiyorum pek ama apple id ile kurdum jb’i. Yardımcı olursanız memnuniyet duyarım.

Merhaba dün jailbreak işlemini pc yoluyla gerçekleştirmiştim. Ama kafam da bi kaç soru var ve küçük de bir sorun var. Electra güncelleme almış yaptığım yani eklediğim tweakler kayboldu cydia vs açılmıyor sırf güncelleme geldiği için. Her güncelleme geldiğin de bu şekilde bir sonuç ile mi karşılaşacağım ben. Ayrıca bu jailbreak’ın bir süresi falan var mı veya telefonu kapatıp açınca kayboluyor mu ne diyorsunuz bu olaya bilmiyorum pek ama apple id ile kurdum jb’i. Yardımcı olursanız memnuniyet duyarım.
Yeniden jailbreak yapın.

Geri