Neler yeni

iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

cf238b321dd8a5e36c31e89b7c2424cb.jpg

bu hatayı neden alıyorum acaba? Çözüm için önerisi olan var mı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu hata nedeniyle safe moda atıp durdu ben de kaldırdım tweaki maalesef.

Arkadaşlar Winterboard yükledim telefonu yeniden başlattım G0blin ile tekrar jb yaptım Cydia açılıyor ancak tweakler gitmiş. Ne yapmalıyım acil yardım ?

Ekli dosyalar

• IMG_2673.PNG
    IMG_2673.PNG
    559.3 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar Winterboard yükledim telefonu yeniden başlattım G0blin ile tekrar jb yaptım Cydia açılıyor ancak tweakler gitmiş. Ne yapmalıyım acil yardım ?
re-install seçeneğini aktif ederek jailbreak butonuna basmışsındır

Tweaklerin hepsi gözüküyor ancak her birini tek tek cydiadan yüklemezsem çalışmıyor. Hepsi winterboard yükledikten sonra oldu.

Ekli dosyalar

• IMG_2674.PNG
    IMG_2674.PNG
    79 KB · Görüntüleme: 25
1b18df45a6ca0b37f52098298372e97a.jpg

Kardeş öncelikle Eline emeğine sağlık , yalnız BigShot ile yapıştırdığın resimleri format desteği olmadığı için Forumda okunmaz ve resimler bulanık çıkar uzun olduğu için. Bu resimleri normal SS yapıp yapıştırsan herkes faydalanır

¯\_(ツ)_/¯

Bunların hepsi uyumlumu iOS 10.3x

Arkadaşlar youtube güncelledim ve cercube çalışmamaya başladı, yapmam gereken app admin ile youtube sürümünü düşürmek mi? Eğer öyleyse nasıl bi yol izlemem gerek app admin ilk defa kullanacam için bilmiyorum

Store da aç butonuna basılı tut. Downgrade de tıkla bi alt sürümü yükle. Güncelleme bitince tekrar ikona basılı tut. Block all updates de işlem tamamdır

Arkadaşlar cercube gayet güzel çalışıyordu youtube güncelleme geldi yaptım sonrasında cercube indirme yapmadı, app adminle youtube sürüm düşürdüm cercube silip tekrar yükledim ancak yine indirme yapmıyor sorunun kaynağı nedir? Bu arada cercube ilk yüklediğimde libCercube diye eklenti de inmişti ancak şimdiki denememde libCercube inmiyor hata veriyor ondan olabilir mi

Çözümü ne hocam cercube çalıştıramazmıyız, youtube sürümü de düşürdüm

Geri