Neler yeni

iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

cydia eraser 10.3.1 de calışıyormu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle yaptım hocam ama olmadı kusura bakmayın sizi de yoruyorum

Filza ile Library/MobleSubstrate/DynamicLibraries klasörünü kontol edermisin cercube ile ilgili plist ve dylib doysaları mevcut mu

985fd52e1a30e1288c5dce94ec48124b.jpg

Dünde ilk kurdugumda böyle oldu

phantomu yüklemiştim bide yanında phantomfake diye bir uygulama yüklenmişti sıkıntı yoktu fakat sonradan phantomu kaldırınca phantomfake i kaldırmadı ve şuandada üzerine uzun basınca silme işareti gelmiyor kaldıramıyorum nasıl kaldırabilirim?

Arkadaşlar fluidenabler tweakini yüklemek için .dylib ve .plist dosyalarını usr/lib/sbinject kısmına atmam gerekiyor ancak sbinject dosyası orda yok. Acaba bu tweak sadece iOS 11 ile mi uyumlu ?

Arkadaşlar fluidenabler tweakini yüklemek için .dylib ve .plist dosyalarını usr/lib/sbinject kısmına atmam gerekiyor ancak sbinject dosyası orda yok. Acaba bu tweak sadece iOS 11 ile mi uyumlu ?

9c53bae1fd118692899cceadd73a8601.jpg

Aynen burda dediğin gibi o işlem sadece IOS 11 için geçerli

¯\_(ツ)_/¯

985fd52e1a30e1288c5dce94ec48124b.jpg

Tek seferde demeyim ama 4. jailbreak yapıyorum her seferinde tek seferde yapıyorum:
Olayı şu jb yapıcaksan eğer daha önceden güvendiğin profili sil güvenden cık ondan sonra tekrar cydia impact ile at goblini çalıştır jailbreake bastığında ya tekrar acılıp kapanıcak yada jb aktif olcak tekrar açılıp kapanırsa dediklerimi başa sar tekrar yap 4. jailbreak yapışım bu taktikle hiç uğraşmadan tekte jb yapıp respiring ediyorum.

Cercube problemime çare yok mu arkadaşlar ? Bu arada libCercube yüklenmiyor dblock for youtube ve cercube indiriyor sadece libCercube ayrıca indiriyorum yüklenmiyor

Cercube problemime çare yok mu arkadaşlar ? Bu arada libCercube yüklenmiyor dblock for youtube ve cercube indiriyor sadece libCercube ayrıca indiriyorum yüklenmiyor

Önceden yüklü olup olmadığına bakabilir misiniz

Önceden yüklü olup olmadığına bakabilir misiniz
yüklü değil hocam, cydia arama kısımına yazıp arattığımızda normalde yüklü olan tweak'ın yanında tik işareti oluyo yüklü olduğunu gösteren ancak libCercube' de öyle bi tik yok, yükle diyorum hata verip yüklemiyor,farklı repolardanda denememe rağmen olmadı

Geri