Çözümü eski cercube ve libcercubeyi kaldırıp offical repodan Cercube son versionu kurmaktırÇözümü ne hocam cercube çalıştıramazmıyız, youtube sürümü de düşürdüm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çözümü eski cercube ve libcercubeyi kaldırıp offical repodan Cercube son versionu kurmaktırÇözümü ne hocam cercube çalıştıramazmıyız, youtube sürümü de düşürdüm
Çözümü eski cercube ve libcercubeyi kaldırıp offical repodan Cercube son versionu kurmaktır
Filza ile Library/MobleSubstrate/DynamicLibraries klasörünü kontol edermisin cercube ile ilgili plist ve dylib doysaları mevcut muÖyle yaptım hocam ama olmadı kusura bakmayın sizi de yoruyorum
cydia eraser 10.3.1 de calışıyormu
Denemeye devam edin hocamCydia aktif olmuyor efsane
Bende bi o kadar denedim az önce aktif oldu şükür :)50 sefer denedim
Filza ile Library/MobleSubstrate/DynamicLibraries klasörünü kontol edermisin cercube ile ilgili plist ve dylib doysaları mevcut mu
Arkadaşlar fluidenabler tweakini yüklemek için .dylib ve .plist dosyalarını usr/lib/sbinject kısmına atmam gerekiyor ancak sbinject dosyası orda yok. Acaba bu tweak sadece iOS 11 ile mi uyumlu ?
![]()
Cydia danPeki yüklediğim swiper adlı şeyi nasıl kaldırabilirim ?
Önceden yüklü olup olmadığına bakabilir misinizCercube problemime çare yok mu arkadaşlar ? Bu arada libCercube yüklenmiyor dblock for youtube ve cercube indiriyor sadece libCercube ayrıca indiriyorum yüklenmiyor
yüklü değil hocam, cydia arama kısımına yazıp arattığımızda normalde yüklü olan tweak'ın yanında tik işareti oluyo yüklü olduğunu gösteren ancak libCercube' de öyle bi tik yok, yükle diyorum hata verip yüklemiyor,farklı repolardanda denememe rağmen olmadıÖnceden yüklü olup olmadığına bakabilir misiniz
@filinta bu dediğimi yaptın mı?Filza ile Library/MobleSubstrate/DynamicLibraries klasörünü kontol edermisin cercube ile ilgili plist ve dylib doysaları mevcut mu
Manuel olarak filza ile sil ardından icleaner ile temizlik yap repsring at (cercube,libcercube bunlarla alakalı ne varsa sil) diğer dosyalara dokunmayaptım @daRkneSs iki dosya da mevcut