Neler yeni

iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

Manuel olarak filza ile sil ardından icleaner ile temizlik yap repsring at (cercube,libcercube bunlarla alakalı ne varsa sil) diğer dosyalara dokunma

hocam manuel olarak silmek için filza ile Library/MobleSubstrate/DynamicLibraries dizinine giriyorum ama bu dizinde cercube veya lilcercube alakalı hiçbi dosya yok acaba başka bi dizinden mi silmem gerekiyo (cercube ve lilcercubeyi cydiadan kaldırmadan önce vardı)

hocam manuel olarak silmek için filza ile Library/MobleSubstrate/DynamicLibraries dizinine giriyorum ama bu dizinde cercube veya lilcercube alakalı hiçbi dosya yok acaba başka bi dizinden mi silmem gerekiyo (cercube ve lilcercubeyi cydiadan kaldırmadan önce vardı)
hatanın görüntüsünü atarmısın

2c4892c317e53d1ec892b04cb4fe1321.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle bişi oluyo

Moderatör tarafından düzenlendi:
hatanın görüntüsünü atarmısın
hocam kurcalaya kurcalaya hallettim :)
Önce pro cleanerle temizlik yaptım sonra hard reset atıp tekrar jb yaptım, cercube,adblock for youtube ve libCercube'yi tekrar kurdum bu sefer hata vermeden kurdu sonra youtube sürümünü son sürüme getirip ardından tekrar sürüm düşürdüm ve çalıştı cercube :) teşekkür ederim ilgililendiğiniz için

bu başlıkta 64 bit cihazlar için / Peki bu tweakleri 32 bit cihazlara mesela iphone 5 cihazımda da stabil midir tweakler ?

Twitter++ tweakini kullanıyorum. DM'den gelen videoyu kaydedemiyorum. Bir fikri olan var mı arkadaşlar?

Arkadaşlar Turkcell yazısının yanındaki sinyal barını nasıl iOS 11 deki gibi yapabilirim? Böyle bir tweakvar mı ?

Arama kaydetmeyle ilgili bi tweak yükleyen var mı stabil çalışıyor mu bir de satın alırsak aldığımız lisans süreli mi oluyor ?

...++ tweaklerinde reklam çıkmaya başladı. Minimal Host yüklü olmasına rağmen. Sürümüm 10.3.1 tavsiyesi olan arkadaş var mı?

Arama kaydetmeyle ilgili bi tweak yükleyen var mı stabil çalışıyor mu bir de satın alırsak aldığımız lisans süreli mi oluyor ?

Lisans süresiz listeyi kontrol et hocam uyumluysa yükle

...++ tweaklerinde reklam çıkmaya başladı. Minimal Host yüklü olmasına rağmen. Sürümüm 10.3.1 tavsiyesi olan arkadaş var mı?

Yüklemiş olduğun bir tweakden kaynaklanıyordur

607dfae0416c16dc4dbdbff798b3b629.jpg
9e77d0f5663dfc9559c3533f7b8e9c9d.jpg
a5a8ba1fb47d450c08cf72326b89f535.jpg
88c512452cc46fc38ee596f648f2e701.jpg
cf08974c80f8e981d809d7eab6cdbf1f.jpg
8ebc18b55f76a806b3f7eb1346ec029c.jpg

Yüklü olan tweaklerim bunlar. Çok da bir şey yok zaten. Sorun hangisinde olabilir acaba?

Lisans süresiz listeyi kontrol et hocam uyumluysa yükle

Yüklemiş olduğun bir tweakden kaynaklanıyordur

Re-install yapıp denedim ve sadece ilgili tweaklerle min host blocker'ı adblocker2 yüklü. Yine tepede mini reklam barı çıkıyor...

Ya varya rc1 goblin çok uğraştırıyo engüzeli benim için eski sürüm goblin ipa 1 veya 2 tıklamayla cihazı jb yapıyo..

Ya varya rc1 goblin çok uğraştırıyo engüzeli benim için eski sürüm goblin ipa 1 veya 2 tıklamayla cihazı jb yapıyo..

Daha önceki verdiğimiz ipa dosyasından bahsediyosun. Doğru bir kaç deneme yetiyordu fakat yetki ve GPS sorunu mevcuttu RC1 de bu sorunlar giderildi ve daha kararlı bir hale getirildi. GPS ve manuel ssh ayarlamak senin için sorun değilse eski ipayı kullanabilirsin

Şimdilik hemen hemen herşey stabil çalışıyo bende bakalım bi filza hariç gibi onuda çözerim inşallah

Geri