Neler yeni

iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

powerdown' ın alternatifi başka tweak varmı arkadaşlar, powerdown uyumlu değil henüz sanırım cydia yükleyemiyor

iyi geceler arkadaşlar, ios 10.3.X sürümde cercube-powerdown veya repower tweakları çalışıyor mu bilginiz varmı ?

Merhabalar, Kstore sizde sorunsuz bir şekilde çalışıyor mu? Bende uygulamalar yüklenmiyor.

Merhabalar, Kstore sizde sorunsuz bir şekilde çalışıyor mu? Bende uygulamalar yüklenmiyor.
apsync yüklümü bu tweak olmadan yükemiyor verdiği hatada zaten appsync yüklenmesi gerektiğini söylüyor hata yüklü hata yok ona rağmen indirmiyorsa uyumlu değidir yada başka repodan deneyim derim

Linktunes çalıştıran varmı

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Linktunes for İos 8 xarold reposundakini yükledim çalıştı. Cihaz 6s sürüm 10.3.1

dokunmatik olarak çift tıklamayla arka plandaki uygulamaları kapatamıyorum o zaman doğru mu üstad ? mecbur home tuşunu kullanacağım
Aynı işlevi (switcher) activator programı da yapıyor. Activator parmak izi sensörü ayarlarında istediğiniz görevi atayabilirsiniz

Bazı ücretli uygulamalarda k yazısı çıkıyor yükleniyor uygulama ama bazı uygulamalarda çıkmıyor

Moderatör tarafından düzenlendi:
apsync yüklümü bu tweak olmadan yükemiyor verdiği hatada zaten appsync yüklenmesi gerektiğini söylüyor hata yüklü hata yok ona rağmen indirmiyorsa uyumlu değidir yada başka repodan deneyim derim

Apsync yüklü. Ama bir türlü uygulamalar inmiyor. Diğer repoda da aynı sorun var.

Ekli dosyalar

• IMG_0046.PNG
    IMG_0046.PNG
    85.2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_0047.PNG
    IMG_0047.PNG
    87.3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_0048.PNG
    IMG_0048.PNG
    283.7 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_0049.PNG
    IMG_0049.PNG
    180.5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0050.PNG
    IMG_0050.PNG
    386 KB · Görüntüleme: 29
cf238b321dd8a5e36c31e89b7c2424cb.jpg

bu hatayı neden alıyorum acaba? Çözüm için önerisi olan var mı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İpabox uygulamasından yüklemiştim. Sürümünü bilmiyorum. Ama, önceden yüklediğim için RC1 değildir diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_0056.PNG
    IMG_0056.PNG
    48.3 KB · Görüntüleme: 24
Geri