RootlessJB yapın gitsin onlarımı beklicem
Cydia olsa zaten beklemezdik hocam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RootlessJB yapın gitsin onlarımı beklicem
Cydia olsa zaten beklemezdik hocam
O bile dert değil. Silzee de bir ton tweak var. Rootless installer yükle, bitti gitti. Çok sıkıldım bu adamların keyfini beklemekten.Olsa zaten jb yapmış oldunRootlessJB ile manuel biraz zahmet çekecen tweak kurmada olay bu!
Pardon haklısın.Abiler telefon yine çok titremeye başladı.
Bildirim geliyor sürekli.
![]()
Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz
Selamlar Arkadaşlar , Bu başlık altında Jailbreak sohbeti yapabilirsiniz, diğer konuda önemli gelişmeleri ekleyelim geri kalan mesajları ise buraya yazabilirsiniz.www.jailbreaktr.com
O bile dert değil. Silzee de bir ton tweak var. Rootless installer yükle, bitti gitti. Çok sıkıldım bu adamların keyfini beklemekten.
[automerge]1550494592[/automerge]
Pardon haklısın.
O bile dert değil. Silzee de bir ton tweak var. Rootless installer yükle, bitti gitti. Çok sıkıldım bu adamların keyfini beklemekten.
[automerge]1550494592[/automerge]
Pardon haklısın.
Electra jailbreak için cydia yi kaldırıp sileo yükleyin diyor
Sanırsam çok az kaldı doğru mudur arkadaşlar? Ekli dosyayı görüntüle 9143
pwn20wnd jb aracı yayınlayana 20.000$ verilecek olayına sıcak bakmadığını belirtse de, bu kişi ile iletişime geçmek istediği konuşuluyor... ama şu da bir gerçek ki iOS 12.0~12.1.2 jb aracını çok kusa bir zamanda pwn20wnd çıkaracak.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Para işi biraz saçma geliyor doğrusu. Daha önceki jb çıkaran bir çok isim ödeme falan almadı ödeme için de yapmıyolar yapsalardı şimdiye 12.1.4 bile jb kullanıyor olurduk. Sen çıkar patron gerisi fasa fiso
Tapatalk kullanarak iPhone 8 plus aracılığıyla gönderildi
![]()
Bunlar işi dalgaya muhabbete vurmuya başladılar.
Şöyle başka adam gibi adam çıkartsa da ellerinde patlasa bunların çıkaracağı jailbreak.
Henüz çıkmadı biraz daha beklememiz gerekecek. Jailbreak çıktığında anasayfaya bilgilendirme ve konu açılacaktır.Yani şu anda JB çıktı mı? Çıkmadı mı?