Neler yeni

Genel Jailbreak Haberleri - (Gelişmeler / Tartışma)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Jailbreak için her sürümde bir açık var ama yayınlama sıkıntısı var.malesef herşeyin başı para.eskiden ne güzeldi çok sağlam jb çıkardı ve bu kadarda bekletmezlerdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bu ekibe sponsorum deyip, öne çıkmak ne kadar doğru bilemiyorum. Bu yüzden gizli bağışçı demiştim. Tamamen Legal bir işlem mi ki bu Jailbreak? @efsane6

Ben bu ekibe sponsorum deyip, öne çıkmak ne kadar doğru bilemiyorum. Bu yüzden gizli bağışçı demiştim. Tamamen Legal bir işlem mi ki bu Jailbreak? @efsane6
Neden legal olmasın sonuçta cihaz senin istersen Windows yükle istersen android yükle root yap tabi ki varsa öyle bir yeteceğim. Tek sorun varsa garantin, cihaz garantiden çıkabilir. Yazılımı kanunla koruma altına alınmamış sonuçta değil mi 😁

Yasal bir kaynak arıyorum aslında bununla alakalı. Dava falan açmadı mı bu Apple, ya da kazandılar mı? Elbette cihaz bizim, istediğimizi yaparız fakat garantisi devam eden cihazım var şu an, ekranı gitse gelmese bile iTunes'e bağlayıp yırtarım konudan diye düşünüyorum. Donanımsal arıza olduğunda da yazılıma bakacaklarını düşünmüyorum. Bundan dolayı Garanti'de sorun çıkacak olsa, ne gibi bir sorun çıkabilir acaba. @Blackcodetech

@veyselfurkan
Jailbreak yazılımda görünür, donanımsal problem çıkarsa ve garanti varsa hemen Yeni Cihaz alırsın

JailbreakTR

Yasal bir kaynak arıyorum aslında bununla alakalı. Dava falan açmadı mı bu Apple, ya da kazandılar mı? Elbette cihaz bizim, istediğimizi yaparız fakat garantisi devam eden cihazım var şu an, ekranı gitse gelmese bile iTunes'e bağlayıp yırtarım konudan diye düşünüyorum. Donanımsal arıza olduğunda da yazılıma bakacaklarını düşünmüyorum. Bundan dolayı Garanti'de sorun çıkacak olsa, ne gibi bir sorun çıkabilir acaba. @Blackcodetech
garanti konusunda böyle bişey var ama iOS yazılımını kırmak yasa dışı olarak adlandırılamaz güvenlik araştırması demek daha doğrudur.

Ferrininin bulduğu kritik açığı final sürümüne az kala yayınlaması tamamen art niyet değil mi?
Apple o açığı kapatacak ve insanlar bir ton gene açık arayacak.
Ayrıca bulduğu açık o kadar değerliyken full jb'ye kadar olanak sağlarken.
İnsanlar neyin peşinde
@ramazandemiral @yusuf.ozgul

Ferrininin bulduğu kritik açığı final sürümüne az kala yayınlaması tamamen art niyet değil mi?
Apple o açığı kapatacak ve insanlar bir ton gene açık arayacak.
Ayrıca bulduğu açık o kadar değerliyken full jb'ye kadar olanak sağlarken.
İnsanlar neyin peşinde
@ramazandemiral @yusuf.ozgul
Bekleyip göreceğiz, açığı verip vermediği hakkında bilgimiz yok maalesef.

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri