Neler yeni

Genel Jailbreak Haberleri - (Gelişmeler / Tartışma)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Abiler telefon yine çok titremeye başladı.
Bildirim geliyor sürekli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olsa zaten jb yapmış oldun RootlessJB ile manuel biraz zahmet çekecen tweak kurmada olay bu!
O bile dert değil. Silzee de bir ton tweak var. Rootless installer yükle, bitti gitti. Çok sıkıldım bu adamların keyfini beklemekten.
[automerge]1550494592[/automerge]
Abiler telefon yine çok titremeye başladı.
Bildirim geliyor sürekli.

Pardon haklısın.

O bile dert değil. Silzee de bir ton tweak var. Rootless installer yükle, bitti gitti. Çok sıkıldım bu adamların keyfini beklemekten.

Pardon haklısın.

Silze tweak linkini atarmısın ben tam sesisat hazırım deb - patch farketmez

Pardon haklısın.

Hocam Rootless İnstaller İPhone X’den sorunsuz çalışırken 5S’e kurduğum 4K versiyonu sürekli SSH hatası veriyor. O yüzden unc0ver’i bekleyeceğiz artık. Gerçi Neptune yani Home Gesture alternatifi Tweak sorunsuz çalıştı 5S’de ve kolayca kurdum. Ama Snowboard indirdim Zip’i çıkardım bir sürü dosya çıktı nasıl kuracağım bilmiyorum.

Electra jailbreak için cydia yi kaldırıp sileo yükleyin diyor

Valla Electra s**ıp sıvadı yani afedersiniz. Sileo ne arkadaşım Cydia varken. 10 seneyi aşkın süredir kullanılan bir uygulamaya kafa tutmak nedir? Kendi topuğuna sıkıyor. Bu gidişle Electra’da Jailbreak tarihinin tozlu sayfalarına gömülecek hemde başarısızlıklar ile. İOS 11’de Electra kullanan varsa silip Unc0ver yüklesin. Jailbreak demek özgürlük demek Coolstar insanları Sileo kurmaya zorluyor hani burada özgürlük?

pwn20wnd jb aracı yayınlayana 20.000$ verilecek olayına sıcak bakmadığını belirtse de, bu kişi ile iletişime geçmek istediği konuşuluyor... ama şu da bir gerçek ki iOS 12.0~12.1.2 jb aracını çok kusa bir zamanda pwn20wnd çıkaracak.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Para işi biraz saçma geliyor doğrusu. Daha önceki jb çıkaran bir çok isim ödeme falan almadı ödeme için de yapmıyolar yapsalardı şimdiye 12.1.4 bile jb kullanıyor olurduk. Sen çıkar patron gerisi fasa fiso

Tapatalk kullanarak iPhone 8 plus aracılığıyla gönderildi

pwn20wnd jb aracı yayınlayana 20.000$ verilecek olayına sıcak bakmadığını belirtse de, bu kişi ile iletişime geçmek istediği konuşuluyor... ama şu da bir gerçek ki iOS 12.0~12.1.2 jb aracını çok kusa bir zamanda pwn20wnd çıkaracak.

Ödül 216.000$ yükseldi. Pwn20wnd A12 desteği için parayı alıp kullanabileceği söyleniyor.

Para işi biraz saçma geliyor doğrusu. Daha önceki jb çıkaran bir çok isim ödeme falan almadı ödeme için de yapmıyolar yapsalardı şimdiye 12.1.4 bile jb kullanıyor olurduk. Sen çıkar patron gerisi fasa fiso

Tapatalk kullanarak iPhone 8 plus aracılığıyla gönderildi

Ben de pwn20wnd’nin para için jb çıkaracağına inanmıyorum, çünkü adamın kaliteli ve temiz bir kariyeri var, jb çıkmaya yakın bu tür söylentiler hep oluyor...

dea587c0dd6dcb769d342b228a37a7b9.jpg

Bunlar işi dalgaya muhabbete vurmuya başladılar.
Şöyle başka adam gibi adam çıkartsa da ellerinde patlasa bunların çıkaracağı jailbreak.

Şöyle bir şey var çevirebilecek var mı tam anlayamadım

Ekli dosyalar

• 37114871-E547-4387-B1DB-BB30D9FE6416.jpeg
    37114871-E547-4387-B1DB-BB30D9FE6416.jpeg
    98.6 KB · Görüntüleme: 81
dea587c0dd6dcb769d342b228a37a7b9.jpg

Bunlar işi dalgaya muhabbete vurmuya başladılar.
Şöyle başka adam gibi adam çıkartsa da ellerinde patlasa bunların çıkaracağı jailbreak.

Bu işi ücretsiz hobi olarak yapıyorlar, hiç kimseye bir Jb aracı yayınlamak zorunda değiller. Dünyanın en güvenli işletim sistemine sahip olduğunu iddia eden bir firmanın yazılımını kırmak 2 saatlik bir iş değil. Jb aracının yayınlanması ile ilgili bileğileri Jb topluluğuna bildiriyor, muhtemelen Yalu ve Electra’dan daha stabil bir Jb aracını ücretsiz olarak yayınlayacak. Daha ne yapsın :))

Kenan___

Paylaşılan test videosunun açıklamasında jailbreak’in henüz çıkmadığını belirtmiş arkadaş fakat cydia yüklemek için kullandığı shortcut(kestirme) indirilebilir durumda ancak bu kestirmeyi indirsekte sanırım bir işe yaramıcak mecbur çıkmasını beklicez jailbreak’in

Ekli dosyalar

• CA505441-3C8C-4F9B-B54B-E8C7A1033D19.png
    CA505441-3C8C-4F9B-B54B-E8C7A1033D19.png
    177.8 KB · Görüntüleme: 77
Çok haklısınız arkadaşlar, IOS 12 Jailbreak Haberleri yazmasına rağmen, konu altına enteresan yorumlar yapılıyor. Konu altında IOS 12 Haberleri ve paylaşılan haberler hakkında fikirler vs. belirtilebilir. Onun dışında Konuyla alakası olmadığını düşündüğünüz yorumları lütfen rapor edin gerekli uyarılarda bulunalım. İyi forumlar.

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri