Neler yeni

Genel Jailbreak Haberleri - (Gelişmeler / Tartışma)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Şimdi jailbreak çıktıktan sonra tweakler hakkında bir rehber çıkar değil mi çünkü en son iOS 8-9 da jailbreak kullanmıştım 😂

iOS 12.1.1 B3 nerden indiriyoruz ben bulamıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Bende de rootless jb ve muhtelif tweak var. Temiz hale nasıl getireceğim? Hiç bir jb ve tweak kalıntı olmadan

12.1.1 beta 3 ile temiz restore yaparak yapabilirsin 3utools programı varmı yoksada indir bilgisayarına ordan indir beta 3 temiz kurulum yap

BİR fidan BİN nesil

Hocam çıktığı zaman sizden kurulum rehberi bekliyoruz ayrıca jailbreaki yüklerken bilgisayara felan ihtiyacımız olucak mı ? Telefon yeterli gelicek mi sadece ?

efsane6 jb çıktığında yeni konu açılacakmı kardeş konu sohbete dönüştü çok bildirim geliyor konu takibini ona göre bırakacağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabırsızlıkla bekliyorum... Bu arada iOS 12 uyumlu güncellenmiş terminal var mıdır ki ? Çıkınca ilk iş root şifresini değiştirmek olacak.

ios 10 jb’li cihazdan geçtim 12’ye son bir haftadır cihazdan soğudum. Büyük ikonlar, sınırlı erişimli uygulamalar. Gelsin artık :)

Electra nın sitesinde de tık yok.
Nerede paylaşacaklar çok merak ettim

Arkadaşlar ben jb için 12.1.1 yükledim bazıları beta 3 diyor orasını anlamadım benim sürüm aşağıdaki gibi jb için uygun mu??

Ekli dosyalar

• 1D37732F-0304-472C-91D3-8E1BC9476E18.jpeg
    1D37732F-0304-472C-91D3-8E1BC9476E18.jpeg
    116.5 KB · Görüntüleme: 59
Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri