Neler yeni

Genel Jailbreak Haberleri - (Gelişmeler / Tartışma)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
2f24ab0b1c3ce3b7ad7c101d4d459659.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iOS 12 RootlessJB kullananlar, şu anda açık olan iOS 12.1.1 Beta 3 sürümüne restore etmeniz daha sağlıklı olacaktır.
Çünkü yeni gelecek araç ile çakışma imkanı söz konusu. Şansa bırakmayın derim ve vakit kaybetmeyin. :okay:

iOS 12 RootlessJB kullananlar, şu anda açık olan iOS 12.1.1 Beta 3 sürümüne restore etmeniz daha sağlıklı olacaktır.
Çünkü yeni gelecek araç ile çakışma imkanı söz konusu. Şansa bırakmayın derim ve vakit kaybetmeyin. :okay:

Aynen ben restore ettim bekliyorum sonra sıkıntı çıkarır .

BİR fidan BİN nesil

İphone 8 icin 12.1 beta 3.’u mu kurmam gerekiyor yoksa beta 4 mu?

Lütfen sorularınızı yukarıdaki konudan devam edin. Sürekli teli açıp kapatmaktan bıktım. Konuyu takibi bırakıyorum bu seferde gelecek haberleri kaçırıyorum. Soru cevap bölümü varken neden sürekli gözümüzün çıkacakak jailbreak haberinde olduğu bir yere alakasız mesajlar yazıyorsunuz.. Lütfen konuyla ilgili yeni gelişme varsa onu yazalım..

Sonunda hazır galiba !!!

Bu demek “Cydia Substrate” artık IOS 12.x sürümünde AppStore Uygulamalarıyla tamamen uyum sağlanmıştır...

Örnek:

-Watusi (Whatsapp)
-LocalAppStore
-AppAdmin
-StoreSwitcher2
-instagramm (Rocket for Instagram)
-Cercube for YouTube

ve bir kaç Tweak daha kolaylıkla güncelleme alırlar..

JailbreakTR

Yayınlanmış olma ihtimali nedir ?
Adam tweakler yüklemmesse tekrar deneyin diyor

Ekli dosyalar

• 5FFA5A47-5600-4354-AE35-EF1FEA5B43C9.jpeg
    5FFA5A47-5600-4354-AE35-EF1FEA5B43C9.jpeg
    33.3 KB · Görüntüleme: 74
Yayınlayacak olan Unc0ver yani Pwn20wnd. Oda şu an geliştirme aşamasında zaten. Bir takipçi “ Jailbreak yayınlandı deniyor” diye tweet atmış cevap olarak “Fake” yazmış. Bekleyin diyor yani.

Yayınlayacak olan Unc0ver yani Pwn20wnd. Oda şu an geliştirme aşamasında zaten. Bir takipçi “ Jailbreak yayınlandı deniyor” diye tweet atmış cevap olarak “Fake” yazmış. Bekleyin diyor yani.

Anladım teşekkür ederim inanmadım zaten..

Herhangi bir geliştirici A12 destekli Cydia ile birlikte bir Jailbreak aracını 48 saat içinde yayınlarsa 20.000$ dolar değerinde BTC(Bitcoin) verilecek(miş).

Ödül şu an 50.000$ değerine yükseldi.

Geliştiricileri motive etmek için yapıldığı söyleniyor.

Kaynak:

baktılar bunlar gösterip vermeyecekler.
anladıkları dilden konuşmaya başladılar.

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri