Neler yeni

Genel Jailbreak Haberleri - (Gelişmeler / Tartışma)

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Beyler bana şu jb yi yapan anlatabilir mi rica ediyorum

Kullanmaya çalıştığın şey tam bir Jb değil! Geliştiriciler icin yayınlanmış bir demo. Bu konularda çok bilgi sahibi değilsen uğraşma bu araçla, sabırlı ol, cydia içeren tam bir Jb çıkmasına çok az kaldı. Cihazındaki sistem dosyalarını geri düzeltilemez bir şekilde bozabilirsin. Tam Jb aracı çıktığın da sorun yaşayabilirsin. Sabırlı ol dostum

Kenan___

unjailberak yapmışsın ondan sadece jailbreak yazan yere basıcan ondan öyle kalır
[automerge]1550157975[/automerge]
ben kurdum kullanıyorum iOS 12.1.1
[automerge]1550158897[/automerge]
Silzee internet tarayıcıdan bu siteye gir rootles kur birde RootlessInstaller kuruyosun rootlese açıyorsun jailbreak yapıyorsun telefon kapanıp açılacak rootles installeri giriyosun yine silzee siteye giriyorsun Dep filese giriyosun orda tweakler var copy yazanyere tıkla rootinstallere girip en üst yere kopyala expolite bas sonra bekle ekranı cıkınca altta instale bas onaylanmasını bekle sonrada respiring yap

Son düzenleme:
unjailberak yapmışsın ondan sadece jailbreak yazan yere basıcan ondan öyle kalır
[automerge]1550157975[/automerge]
ben kurdum kullanıyorum iOS 12.1.1
[automerge]1550158897[/automerge]
Silzee internet tarayıcıdan bu siteye gir rootles kur birde RootlessInstaller kuruyosun rootlese açıyorsun jailbreak yapıyorsun telefon kapanıp açılacak rootles installeri giriyosun yine silzee siteye giriyorsun Dep filese giriyosun orda tweakler var copy yazanyere tıkla rootinstallere girip en üst yere kopyala expolite bas sonra bekle ekranı cıkınca altta instale bas onaylanmasını bekle sonrada respiring yap

Bunda cydia var mı güncel mi yani?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu anda kullanıcı dostu olan bir Jailbreak araçı yok..
Açık ve Net konuşmak gerekirse şöyle diyeyim;

Örneğin:
*Apple Hapishanesinden çıkmak istiyorsanız , üçüncü kattan atlayıp ve kemiklerinizi kırmanız gerekiyor , onun yerine çarşaflarla ip oluşturulup ve yavaştan aşağıya kendinizi sarkarak inebilirsiniz. Ayrıca Duvarı geçmeye çalışırken vücudunuzda hasarlar oluşacak ve şanslı değilseniz sonunda vurulacaksınız. Şu anda çıkan IOS 12.0 - 12.1.2 jailbreak araçları Tam bir jailbreak sağlamamaktadır..

Gerçek bir Jailbreak çıktığında hapishanenin bahçesinden helikopterle uçacaksınız. Burada bir paket yöneticisi olduğunun işaretini verir (Cydia)

Bilmem anlatabildimmi

“A12 desteği tabiki eklenecektir”

JailbreakTR

şu anda kullanıcı dostu olan bir Jailbreak araçı yok..
Açık ve Net konuşmak gerekirse şöyle diyeyim;

Örneğin:
*Apple Hapishanesinden çıkmak istiyorsanız , üçüncü kattan atlayıp ve kemiklerinizi kırmanız gerekiyor , onun yerine çarşaflarla ip oluşturulup ve yavaştan aşağıya kendinizi sarkarak inebilirsiniz. Ayrıca Duvarı geçmeye çalışırken vücudunuzda hasarlar oluşacak ve şanslı değilseniz sonunda vurulacaksınız. Şu anda çıkan IOS 12.0 - 12.1.2 jailbreak araçları Tam bir jailbreak sağlamamaktadır..

Gerçek bir Jailbreak çıktığında hapishanenin bahçesinden helikopterle uçacaksınız. Burada bir paket yöneticisi olduğunun işaretini verir (Cydia)

Bilmem anlatabildimmi

“A12 desteği tabiki eklenecektir”

JailbreakTR

RootlesJB var ama bu işi bilenler yüklesin. 12 senedir JB ile uğraşıyorum hemen hemen çıkan tüm beta JB’leri (henüz doğru düzgün çalışmayan veya cydia olmayan JB’ler) test ettim bu konuda deneyimlerim var. O yüzden RootlesJB kurdum ancak hala sorunlar mevcut. Bu tam bir JB olmadığından yanlış bir tweak kurarsanız telefon direk bootloop oluyor. Uyumlu tweaklerde sorun yok ancak gidip de İOS 10’a, 11’e çıkmış Tweakleri kurarsanız bu durum yaşanıyor. Dün kurduğum bir tweak’den dolayı telefon çöktü neyse ki yedeklerim vardı ki kurtardım telefonu. Dediğim gibi bu işi bilen, en az 4-5 senelik JB deneyimi olanlar denesin.

RootlesJB var ama bu işi bilenler yüklesin. 12 senedir JB ile uğraşıyorum hemen hemen çıkan tüm beta JB’leri (henüz doğru düzgün çalışmayan veya cydia olmayan JB’ler) test ettim bu konuda deneyimlerim var. O yüzden RootlesJB kurdum ancak hala sorunlar mevcut. Bu tam bir JB olmadığından yanlış bir tweak kurarsanız telefon direk bootloop oluyor. Uyumlu tweaklerde sorun yok ancak gidip de İOS 10’a, 11’e çıkmış Tweakleri kurarsanız bu durum yaşanıyor. Dün kurduğum bir tweak’den dolayı telefon çöktü neyse ki yedeklerim vardı ki kurtardım telefonu. Dediğim gibi bu işi bilen, en az 4-5 senelik JB deneyimi olanlar denesin.

Aynen öyle kardeş katılıyorum sana bide filza ile çok uğraşıp dosya sistemini çok karıştırmamalarını öneririm şayet cydia geldiğinde yükleme sorunu olabilir

Aynen öyle kardeş katılıyorum sana bide filza ile çok uğraşıp dosya sistemini çok karıştırmamalarını öneririm şayet cydia geldiğinde yükleme sorunu olabilir

Filza için yine bir çözüm var. SHSH2 kaydı aldıysanız 12.1.1 veya 12.1.2 için, Futurerestore ile temiz bir kurulum yapar düzeltirsiniz. Ama SHSH2 kaydı almayanlar hiç girmesinler bu işe. SHSH2 çok önemli bir çökme yaşanırsa İTunes en son sürümü kuracağı için bir daha 12.1.1’e dönemezsiniz. SHSH2 varsa sıkıntı değil ister 1 ister 50 kere çöksün cihaz SHSH2 ile 12.1.1 veya 12.1.2’ye düşürürsünüz kolayca cihazı. Ama keşke şu Apple imza konusunda serbest davransa. İsteyen istediği sürümü yüklese hiç bir sorun kalmayacak. İsteyen en güvenli sürümü yükler isteyen güvensiz JB yapılabilen sürümü yükler. İmzalar kapalı olduğu için JB yapıyordum hep sürüm düşürmek için. İmzalar artık serbest bırakılmalı ama Apple’dan bu konuyla ilgili tık yok. Musa diyor peygamber demiyor.

Her sabah erkenden kalkıp twitter’a bakmaktan gözlerim bozuldu

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri