12.1.2 kullanıyorum 12.1.1 e nasıl dönüş yapabilirim ?3 —— sürümünü kaçırmasınlar..
Beyler bana şu jb yi yapan anlatabilir mi rica ediyorum
12.1.2 kullanıyorum 12.1.1 e nasıl dönüş yapabilirim ?
unjailberak yapmışsın ondan sadece jailbreak yazan yere basıcan ondan öyle kalır
[automerge]1550157975[/automerge]
ben kurdum kullanıyorum iOS 12.1.1
[automerge]1550158897[/automerge]
Silzee internet tarayıcıdan bu siteye gir rootles kur birde RootlessInstaller kuruyosun rootlese açıyorsun jailbreak yapıyorsun telefon kapanıp açılacak rootles installeri giriyosun yine silzee siteye giriyorsun Dep filese giriyosun orda tweakler var copy yazanyere tıkla rootinstallere girip en üst yere kopyala expolite bas sonra bekle ekranı cıkınca altta instale bas onaylanmasını bekle sonrada respiring yap
hayır henüz cydia entegre edilmediBunda cydia var mı güncel mi yani?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamamdır teşekkür ederim bi video var ordaki uygulamayla yapılabiliyo mu acaba ?Çıkacak olan Jb aracı 12.1.2 sürümü içinde geçerli olacak.
Kenan___
Bekleyin sürümünüzde.Arkadaşlar ios 12.0 deyim napıyım bekliyim mi jailbreak için
Son rutuşlar galiba![]()
Allahım sana geliyorumSon rutuşlar galiba![]()
şu anda kullanıcı dostu olan bir Jailbreak araçı yok..
Açık ve Net konuşmak gerekirse şöyle diyeyim;
Örneğin:
*Apple Hapishanesinden çıkmak istiyorsanız , üçüncü kattan atlayıp ve kemiklerinizi kırmanız gerekiyor , onun yerine çarşaflarla ip oluşturulup ve yavaştan aşağıya kendinizi sarkarak inebilirsiniz. Ayrıca Duvarı geçmeye çalışırken vücudunuzda hasarlar oluşacak ve şanslı değilseniz sonunda vurulacaksınız. Şu anda çıkan IOS 12.0 - 12.1.2 jailbreak araçları Tam bir jailbreak sağlamamaktadır..
Gerçek bir Jailbreak çıktığında hapishanenin bahçesinden helikopterle uçacaksınız. Burada bir paket yöneticisi olduğunun işaretini verir (Cydia)
Bilmem anlatabildimmi
“A12 desteği tabiki eklenecektir”
JailbreakTR
RootlesJB var ama bu işi bilenler yüklesin. 12 senedir JB ile uğraşıyorum hemen hemen çıkan tüm beta JB’leri (henüz doğru düzgün çalışmayan veya cydia olmayan JB’ler) test ettim bu konuda deneyimlerim var. O yüzden RootlesJB kurdum ancak hala sorunlar mevcut. Bu tam bir JB olmadığından yanlış bir tweak kurarsanız telefon direk bootloop oluyor. Uyumlu tweaklerde sorun yok ancak gidip de İOS 10’a, 11’e çıkmış Tweakleri kurarsanız bu durum yaşanıyor. Dün kurduğum bir tweak’den dolayı telefon çöktü neyse ki yedeklerim vardı ki kurtardım telefonu. Dediğim gibi bu işi bilen, en az 4-5 senelik JB deneyimi olanlar denesin.
Aynen öyle kardeş katılıyorum sana bide filza ile çok uğraşıp dosya sistemini çok karıştırmamalarını öneririm şayet cydia geldiğinde yükleme sorunu olabilir
EVET ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ SAATLERDE UNC0VER IOS 12 - 12.1.2 Beta 1 —-geliyor
JailbreakTR
EVET ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ SAATLERDE UNC0VER IOS 12 - 12.1.2 Beta 1 —-geliyor
JailbreakTR