Neler yeni

Electra Jailbreak iOS 11 Tweak-Tema

Electra beta 8 is now available with sandbox patches!

Beta 8: (Current)
  1. Koruma önlemleri şimdi mevcut / Library, / private / var / mobile / Kütüphane / Preferences ve / bootstrap artık tüm süreçler tarafından erişilebilir! (stek29, coolstar)
    Uygulamaların ilk başlatılışında gerçekleşmeyecek geçici çözüm koruması hafifletilmesi
    Bilinen Hata: Uygulamaların ilk başlatmada çalışılamayan sandbox'sız başka bir hata için bir geçici çözüm olması nedeniyle rejailbreak'ten sonra ilk başlatıldığında başlatılması daha uzun sürer

Moderatör tarafından düzenlendi:
Electra beta 8-2 is now available! coolstar.

ipa:

Beta 8-2: (Güncel)
WebKit (Safari / Chrome) ile ilgili sorunları düzeltir, çağrı alır ve bu süreçlerde sanal alan çalışması yapmamakla App Store uygulamalarını indirir
Bilinen Hata: Uygulamaların ilk başlatmada çalışılamayan sandbox'sız başka bir hata için bir geçici çözüm olması nedeniyle rejailbreak'ten sonra ilk başlatıldığında başlatılması daha uzun sürer.

Beta 8-2 yükledim ama ne safari den site açabiliyordum ne de gelen aramalar ekranda görünüyordu. 8-2 de bu hatanın giderildiğini belirtmiş ama ben göremedim :/

Beta7 ye döndüm şimdilik

Bende de beta 7 ve 8 den beri WebView sorunu var. Twitterdan falan tarayıcıyı açınca yüklenmiyor.

filzajailed acinca telefon kapaniyor tekrar elektrayla jailbreak yapiyorum silip yukluyorum filzayi duzeliyor daha sonra tekrar kapatiyor telefonu. bilgisayardan tweak yukluyecegim ama windows yok macbook var ne yapmaliyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

filzajailed acinca telefon kapaniyor tekrar elektrayla jailbreak yapiyorum silip yukluyorum filzayi duzeliyor daha sonra tekrar kapatiyor telefonu. bilgisayardan tweak yukluyecegim ama windows yok macbook var ne yapmaliyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konuda anlatırken bende MacBook üzerinden yaptım. Uygulamanın adı CyberDuck. Bununla SSH bağlantısı kurup gerekli yerlere atabilirsin.

Arkadaslar bilgi mahiyetinde - tweak silmek istediginizde kalintilardan kurtulmak icin yuklemis oldugunuz tweak'in adini not alin filza ile anlatim olacak / buyutec - ( bu klasor ) - ( root ) once ( bu klosor ) tweak adina olan herseyi silin sonra ( root ) gereken tweak adina herseyi silin daha sonra yildiz simgesi-çop- ordan da gerekenleri silin daha sonra respring yapin kaldirilan tweak namina hic bir kalinti kalmaz :)

Millet memnun mu cydia olmamasına ? Yorumlarda memnunlar gibi gözüküyor da Tweakler falan stabil çalışıyor mu ? Telefona zora sokmasın sonra 4S gibi olaylar yaşamayım ben.

Sen en iyisi Cydia'yı bekle
Senin elin rahat durmaz

Sen en iyisi Cydia'yı bekle
Senin elin rahat durmaz

Zaten korkum sürümü kaybetmek. O yüzden yapmayacağım. :) Şu Touch ID parmağımızı okurken orta da bi parmak izi okuyucu görüntüsü oluşuyordu ya o tweak neydi ? Parmak izi okuyuculu bir telefonum olursa ilk hedefim o tweakı yüklemekti. :)

GÜNCELLEME
Electra beta 9 yayınlanmıştır. Link konuda
-Birkaç hata giderildi.

UYARI: BETA 9’a GEÇTİĞİNİZ ZAMAN ESKİ TWEAKLERİNİZ SİLİNECEKTİR. O YÜZDEN TWEAKLERİNİZİ TEKRAR YÜKLEMENİZ GEREKECEKTİR.

GÜNCELLEME
Electra beta 9 yayınlanmıştır. Link konuda
-Birkaç hata giderildi.

UYARI: BETA 9’a GEÇTİĞİNİZ ZAMAN ESKİ TWEAKLERİNİZ SİLİNECEKTİR. O YÜZDEN TWEAKLERİNİZİ TEKRAR YÜKLEMENİZ GEREKECEKTİR.

Beta 9 olmuş daha tam çözememişler mi olayı ? Eskiden taig, pangu bir jb yayınlardı tamam bitti. :)

Geri