Neler yeni

Electra Jailbreak iOS 11 Tweak-Tema

Dostum bende de aynısı oluyordu çözümü şöyle buldum

Filzaya gir
Bootatrap-library-SBInject- klasöründe cylinder.dylib ve Cylinder.pist isimli dosyalarda yanında İ harfine tıkla. Açılan Ekranda erişim izinleri kısmında maske olan yere 0777 yaz ve telefona restart at

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Slm
Electra yi kurmam gerekiyormu tweak leri kullanmam icin SBlnject - klasor gorunmuyor

Arkadaşlar swipeselection tweaki de 11.1.2 uyumlu

Ses kısma tuşu için güzel uygulama

ccfd3fadba3361d909b27eb1f848953b.jpg
bf05e0f996199738921df12deca29a79.jpg

Zaten tweak yüklemenin anlatıldığı konuya tweak nasıl yüklenir diye sorup birde dışardan bir video vermek ne kadar doğru

Zaten tweak yüklemenin anlatıldığı konuya tweak nasıl yüklenir diye sorup birde dışardan bir video vermek ne kadar doğru

Arkadaşım bende resimlere bakarak yapamamıştım. Videodan nasıl yapıldığını öğrendim. Herkesin anlama şekli farklıdır. Hemen mesaj atmak ve bilmişlik taslamakta ne kadar doğru. Amaç paylaşım değil mi

Arkadaşım bende resimlere bakarak yapamamıştım. Videodan nasıl yapıldığını öğrendim. Herkesin anlama şekli farklıdır. Hemen mesaj atmak ve bilmişlik taslamakta ne kadar doğru. Amaç paylaşım değil mi

Kusura bakma dostum amacım bilgiçlik taslamak değildi. Amacım zaten bunun hakkında konu açılmış ve zaten o konuda olduğumuzu hatırlatmaktı.

Ayrıca konuyu açan kişinin emeğine de saygı duymaktı.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kusura bakma dostum amacım bilgiçlik taslamak değildi. Amacım zaten bunun hakkında konu açılmış ve zaten o konuda olduğumuzu hatırlatmaktı.

Ayrıca konuyu açan kişinin emeğine de saydı duymaktı.

Mesajlarımızda konuyu açana saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum.

Direk deb dosyasini nasil yukluyoruz? İndirdiklerim zipli falan olmuyo bazen direk .deb uzantili iniyor.

Geri