kardeşim tekrar arşivleyip upload yapabilirmisin rica etsemGüzel bir Tema isteyenler için
MarkDark Theme
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
MarkDark icons
¯\_(ツ)_/¯
kardeşim tekrar arşivleyip upload yapabilirmisin rica etsemGüzel bir Tema isteyenler için
MarkDark Theme
MarkDark icons
¯\_(ツ)_/¯
kardeşim tekrar arşivleyip upload yapabilirmisin rica etsem
Tam olarak hangi dosyaları atmıyor hocamcihaza atarken png dosyalarını atamıyor arşivlerken bi hata mı oluştu acaba
Tek tek veya 3,5er şekilde atmayı denermisinEkli dosyayı görüntüle 743
Resimdeki hatayı veriyor
Oradan aynı isimde bitane png dosyasını yedekleyin. Sonra silip yerine karşılık gelen png doyasını atmayı deneyin hocamdenedim atmıyor hatayı markdarkicon klasöründe veriyor
İPhone 7plus içinde geçerli eğer sürümün IOS 11.1.1-11.1.2'se..
Uyumlu Tweakler:
"Cylinder"
"Barrel"
"Alkaline"
Daha çok Tweak konuya eklenecektir..
¯\_(ツ)_/¯
Bende de öyle oluyordu. Cylinder klasörünü root-Library içine atacaksınCylinder kurulumunu yaptım fakat efekt sekmesine tıkladığım zaman kapatıyor kendini, sizde böyle bir sorun oldumu acaba ?
Birde deb dosyasından çıkan cylinder klasörünü Librayı ana dizine atıyorum, bu doğru dimi ?
Tweak yukleme isini bilgisayar olmadan yapilabiliyor mu ?
hocam senin dosyadaki png ler görüntülenmiyor önizleme bile yapamıyorumOradan aynı isimde bitane png dosyasını yedekleyin. Sonra silip yerine karşılık gelen png doyasını atmayı deneyin hocam
Bi terslik olmalı. Arşivi zip ile mi yoksa winrar ile mi açıyosun?hocam senin dosyadaki png ler görüntülenmiyor önizleme bile yapamıyorum