Yine safe mod attı alkaline yükleyince
Dosyaları doğru yere attığına emin misin? bir de substrate için ccoolstar in verdiğini yaptın mı ondan kaynaklanıyor olabilir..
Yine safe mod attı alkaline yükleyince
Substrate olayını coolstar en son önermiyordu yanlış hatırlamıyorsam ondan dolayı yüklemedimDosyaları doğru yere attığına emin misin? bir de substrate için ccoolstar in verdiğini yaptın mı ondan kaynaklanıyor olabilir..
Yüklemek için link alayım o zamansaurik in substrate ini önermiyor. Ama codex in güncellediğini öneriyor.
Yüklemek için link alayım o zaman![]()
Bilgim yok o konu da 1 hafta sonra görürüzSertifika süresi Yok mu electrada
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yüklemek için link alayım o zaman![]()
Bilgim yok o konu da 1 hafta sonra görürüz
Bilmiyorum valla bunlardan hangisini hangi klasöre atacamsaurik reposundan mobile substrate :Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Güncellenmiş olanLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.dosyası :Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Yüklemeyi nasıl yapacağını biliyor musun?
Bilmiyorum valla bunlardan hangisini hangi klasöre atacam
O zamn biraz bekle ben bunları yüklemek içi ayrı bir konu açayım ordan yaparsın![]()
Bekliyorum o zaman :thumbup: electra tweak-tema paylaşımımız da olsunO zamn biraz bekle ben bunları yüklemek içi ayrı bir konu açayım ordan yaparsın![]()
Paylaştığınız nedir hocam
saurik henüz cydia substrate i güncellemedi ama codex ve coolstar ın kullanılabilirlik verdiği mobile substrate dosyası
Cydia çalışıyor mu peki o dosyaları atınca.
Cydia henüz güncellenmediğinden kurmadım bile![]()
Bekliyorum o zaman :thumbup: electra tweak-tema paylaşımımız da olsun
Güncellenen tweak Listesi ne alemde
buyur dostum konu açıldı :thumbsup: ios 11 için Mobile substrate yükleme
Reddit üzerinde hala güncellemeler yapılıyor. Hatta çalıştığı belirtilen 2 tweak in çalışmadığını ileterek güncellettim![]()
@rramazannd hocam gün içerisinde açılmış olacak.
Barrel yükledikten sonra safe mod ekranı gelince home tuşuna basıp ayarlar-barrel-normal(no effect) seçip öyle restart springboard yapın düzelecektir. Ondan sonra istediğin efekti seç
Evet çıkıyor ayarlar-barrel- no effect seçip öyle restart at sonra istediğin efekti seçİyide safemoddayken barrel ayarları çıkıyormu