Neler yeni

Electra ~ iOS 11.2 - 11.3.1 Jailbreak

Kimse net bişey söylemiyor kimi WiFi kapat diyo kimi aç diyo söylenenlerin hepsini yaptım hala olmuyor hata veriyor bi sorun çıkıyor bi yerden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuan denk mi geldi bilmiyorum ama şöyle bir kombinasyon kullandım Uçak modu kapalı, siri kapalı,Wi-Fi kapalı. oldu.

Hücresel veri'de kapalı.

Kimse net bişey söylemiyor kimi WiFi kapat diyo kimi aç diyo söylenenlerin hepsini yaptım hala olmuyor hata veriyor bi sorun çıkıyor bi yerden

Uçak moduna alınca zaten wifi falan kapanır. Birde siri’yi kapatın.

hocam 26 saniyeden geri sayoyor ve yenniden başlatıyor bu işlemi3-4 kez yaptım yAPMAYA devam mı edeyim
şimdi de 9 saniyeden geri saydı ve yine yeniden başlattı

Hani herşeyi düşünmüştü coolstar sorun yaşanmaycaktı.
Daha dığru dürüat kimse yapamadı
Gelsin betalar

hocam 26 saniyeden geri sayoyor ve yenniden başlatıyor bu işlemi3-4 kez yaptım yAPMAYA devam mı edeyim
şimdi de 9 saniyeden geri saydı ve yine yeniden başlattı
Bir süre beklemek gerekiyor. Sonr uçak modu + kapalı siri yapın.

Ayarlardan telefonu sıfırladım ve Yeni bir iPhone olarak kurdum, 2.de oldu öncesinde 100den fazla denemiştim. Electrayı yükledim uçak moduna alıp wifi bağlandım, bi süre bekleyip telefonu kapatıp açtım, açtığımda telefon yine uçak modundaydı wifi bağlandı ve electrayı açıp yaptım. Cydia geldi ilkinde olmadı telefonu yine kapatıp açtım oldu 2.de.

Telefon sürekli uçak modundaydı, WiFi bağlıydı iPhonu’umu bul ve Siri kapalıydı

WiFi olmadığında hata veriyor

yok olmuyor gene aynı mağlesef

642fb627d52a6196f84985fbcb63df84.png

İkinci paragraf sizin için sanırım

İsleme başlamadan önce tüm ayarları sıfırlamak şartmı?herkes böylemi yaptı,uygulamalar silinsin neysede resimleri pcye aktarıp geri almam bayagi uzun is

Bende başardım sonunda exploit hatası alıyordum ilk iPhone bul kapattım uçak modunda wifi kapalı jailbreak a bastım sonra bir daha aynı işlemi yaptım 3 ncüde wifi açıp bastığımda cydia yüklendi sıkıntısız

Cydiayı açmaya çalışıyorum ama atıyor sürekli, açılmıyor. Ne yapmalıyım? Electradan enable seçeceğine tıklayayım mı? Yoksa cihazı restart edeyim mi?
394f944d1c256f6cca0ac7a95fad3133.png

Cydiayı açmaya çalışıyorum ama atıyor sürekli, açılmıyor. Ne yapmalıyım? Electradan enable seçeceğine tıklayayım mı? Yoksa cihazı restart edeyim mi?
394f944d1c256f6cca0ac7a95fad3133.png

Tıkla

Geri