Neler yeni

Electra ~ iOS 11.2 - 11.3.1 Jailbreak

90b5bcd3eade56d823fd661398428710.jpg
20f352d8b66ae226735d9834b18e4600.jpg

TEKRAR ACELE ETMEYİN ELMADA KALANLAR OLDU..

JailbreakTR

Uçak modu açık, Wi-Fi'ın da kapalı mı olması gerekiyor? Tweak tikini işaretleyelim mi jailbreak yaparken.

oldu reyi,sim çok teşekkür ederim sabahtan beri deniyordum dediğini yaptım oldu paylaştığın için sağol :))

Rica ederim. Eğer böyleyse adminler konuya kurulum olarak bunu eklesinler.

O değil bende wifi yok şuan nasıl yapacam ki acep ? :D
[automerge]1530921600[/automerge]
kafayı yicem impactor hata veriyor ne yapıcam sürüm 9.44 son sürüm provision.cpp:81
You already have a current iOS Development certificate or a pending certificate requests.

Impactor üzerinden revoke yap hesabını reyiz sakin.

[INFO]Kurulum adımlarında dikkat etmeniz gereken adımlar eklenmiştir. Ara ara ilk mesajı kontrol edin önemli şeyleri ekleyip bildireceğiz[/INFO]

Coolstarın reposundakiler neler acaba ? Güncel olan tweakler mi var ?
[automerge]1530921756[/automerge]

Tabiki. Denemedim ama her halde yani. :D
yalnız sorun şu cydiayı nasıl kullanacağımı bilmiyorum :d temalara bakabildim sadece

siriyi kapatıp uçak modunu açın demişsiniz hocam wifi veya hücresel veri açık olmasında bir sakınca yok yani ?

yalnız sorun şu cydiayı nasıl kullanacağımı bilmiyorum :d temalara bakabildim sadece

Hemen yardımcı olalım. 😂 Öncelikle bir şey bilmiyorsan dokunma cydiaya. İnternette tweakleri araştır. Hoşuna gidenleri not al ve araştır 11.3.1 ile uyumlu mu diye. iFenixx Twitter hesabına bak orada baya güncellenen tweak oldu. Onların ismini yaz videolarına bak. Sonra cydia da arama yerine adını yaz tweaklerin sağ üstten kur. Ama BigBoss, ModMyi gibi repolardan kur. Onu nasıl anlayacaksın ? Tweake girdiğinde aşağı doğru indir sayfayı kimden olduğu yazar. 👍
[automerge]1530922245[/automerge]
Peki Wi-Fİ açık mı olacak ?

Üstte bir resim attım o adımları takip et. İlk işlemde WiFi açık mı diyorsan ilk açık olacak sonra kapatacaksın electraya girip jb ye tıklayacaksın. Sonra da oradaki adımlara devam.

Hemen yardımcı olalım. 😂 Öncelikle bir şey bilmiyorsan dokunma cydiaya. İnternette tweakleri araştır. Hoşuna gidenleri not al ve araştır 11.3.1 ile uyumlu mu diye. iFenixx Twitter hesabına bak orada baya güncellenen tweak oldu. Onların ismini yaz videolarına bak. Sonra cydia da arama yerine adını yaz tweaklerin sağ üstten kur. Ama BigBoss, ModMyi gibi repolardan kur. Onu nasıl anlayacaksın ? Tweake girdiğinde aşağı doğru indir sayfayı kimden olduğu yazar. 👍
[automerge]1530922245[/automerge]

tamamdır çok sağol :))
rez

[INFO]Cihazinda Cydia görenler, repo.jailbreaktr.com adresimizi kaynaklar kismina ekleyip guncel tweakleri ordan da takip edebilirsiniz.[/INFO]

Geri